Цена: 87.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL33
Наличност: В наличност
Разфасовка: 400 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax AminoCore ВСАА е хранителна добавка, спадаща към групата на аминокиселините. AminoCore ВСАА е създадена, в подкрепа на протеиновия синтез, мускулния растеж, възстановяването от физическо натоварване, повишаване на издържливостта. Благодарение на тази невероятна добавка, ще получите необходимата Ви сила, независимо къде се намирате. AminoCore ВСАА е перфектното средство за предотвратяване на катаболните разкъсвания, след интензивна тренировка.

AminoCore ВСАА  доставя по 8180 милиграма от чистата сила на ВСАА, във всяка доза. Всеки бодибилдър знае, изключително важната роля на ВСАА, за трупането на мускулна маса. ВСАА представлява комбинация от три аминокиселини, с разклонена молекулна структура. Това са аминокиселините левцин, изолевцин и валин. ВСАА действат мускулопредпазващо, без да зависят от нивото на инсулина. От приема на ВСАА, съществуват редица ползи: Подобряват натрупването на мускулна маса и загубата на мазнини; Намаляват мускулната умора и стимулират възстановяването (предпазват мускулните протеини от катаболни процеси), по време и след тренировка; Подобряват концентрацията на ума, по време на продължителна аеробна тренировка; Намаляват общата умора по време на физическо натоварване (това се дължи на способността на ВСАА, да засилват потока на триптофан, към мозъка); Служат като мускулно гориво, при продължително натоварване; Стимулират мускулното възстановяване, след продължителна, изчерпваща гликогена тренировка; Увеличават издържливостта и изгарянето на мазнини.

AminoCore ВСАА съдържа и някои от най – мощните витамини – тези от В групата. Тези витамини стимулират синтеза на протеини. Ето защо те са необходимо допълнение за всеки нуждаещ се от прилив на енергия.

AminoCore ВСАА има едно уникално качество. Той въвежда революционна 3 – фазна технология, подобряваща разтворимостта. Това прави AminoCore ВСАА,  висококачествен продукт, който ще Ви осигури светкавична анаболна подкрепа, където и когато имате нужда от нея. AllMax Nutrition AminoCore ВСАА увеличава мускулният растеж с 350%, и то незабавно. Освен това, този продукт бързо се справя с умората и спомага за ефективното възстановяване на тялото след тренировка.

Начин на употреба: Приема се по 1 доза от продукта по време на тренировка.

Разфасовка: 400 гр

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър