Цена: 60.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL43
Наличност: В наличност
Разфасовка: 400 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Ако искате да тренирате по – дълго без силата ви да пада, ако мечтаете да забравите за мускулната болка, то  Allmax Beta-Alanine  е продуктът за вас. Beta-Alanine  е хранителна добавка, спадаща към групата на аминокиселините. Благодарение на нея Вие ще увеличите значително мускулната си сила, което ще направи вашата тренировка  по – продължителна, интензивна и ефективна.

Бета  аланинът е единствената заменима натурална бета-аминокиселина. Увеличава мускулната сила и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки, забавя мускулната умора, позволява продължителни и натоварващи тренировки и упражнения.  Бета аланинът е най-известен с ролята си да подобрява работоспособността по време на тренировка, като намалява натрупването на водородни катиони, респективно киселини, в мускулната тъкан.

Всяка физическа активност може да увеличи киселинността в мускулите. В лезултат от това, мускулната активност спада, а рискът от мускулни крампи се увеличава. Бета  аланинът неутрализира натрупаната киселинност в мускула, като по тази начин, спомага за поддържате на мускулната сила и мощ за по – продължителен период от време.

Когато се приеме, бета  аланина се превръща в карнозин, който спомага за увеличаване на издръжливостта, силата, както и мускулното развитие. За тези от вас, които тренират здраво във фитнеса, това ще спомогне за по-интензивна  тренировка, а в резултат на това, и за по-бързото увеличаване на мускулната маса. Освен това, карнозина увеличава издръжливостта и скъсява времето за възстановяване, което е перфектно ако правите малки почивки между сериите.

 Казано накратко, бета аланинът спомага за производството на повече енергия и за изграждането  на чиста мускулна маса;  Осигурява максимална физическа издръжливост при аеробни и анаеробни тренировки; Увеличава чистата мускулна маса; Подобрява  мускулната и общата издръжливост; Подпомага работоспособността на мускулите; Повишава извънклетъчните нива на карнозин;  Намалява  умората от тренировките и мускулната треска.

Beta-Alanine  е предназначен за всеки, циято цел е да уверичи мускулната си сила и маса. Освен това, Beta-Alanine   е подходяща за онези, които са довели тренировката си до застой, и им трябва нещо, което да я изстреля към следващото ниво.

Начин на употреба: Продуктът се приема на 4 дневни дози. Разтваря се половин чаена лъжичка от Beta-Alanine  в сок или вода, при всяка доза. Може да се приеме и пълната доза от 2 чаени лъжички, непосредствено преди тренировка.
Изследванията показват, че ефектите от бета-аланин са най-силни, когато е приемът е разпределен на четири дневни дози. Разтварят се 1,6 гр (½ чаена лъжичка) бета-аланин в сок или вода при всяка доза. Въпреки това, може да приемате и пълната доза 6,4 гр (2 чаени лъжички) непосредствено преди тренировка за постигане на оптимални резултати.

Разфасовка: 400 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър