Цена: 10.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL46
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax Caffeine е хранителна добавка, спадаща към групата на изгарящигте мазини. Caffeine  ще Ви помогне да свалите излишните килограми. Но не само това – Caffeine  е продукт, представляващ мощен источник на енергия. Той ще Ви даде моментална енергия, която ще повиши издържливостта и постиженията Ви във фитнес залата.

Основната действаща съставка на  Caffeine  е кофиенът. За да се запознаете с ползите от този продукт, ще разгледаме по – открояващите се свойства и действия на тази негова съставка – кофеин. Кофеинът е най-широко използваният психосоматичен стимулатор в света. Най – често, кофеинът се употребява, заради способността му да намалява сънливостта и физическата умора, да повишава концентрацията и физическата издържливост. На практика, кофеинът е един от малкото стимуланти,които нямат негативни странични ефекти, ако с тях не се прекалява.

Кофеинът е директен стимулатор на централната нервна система. Известен е най-вече със способността си временно да подтиска сънливостта и да възвръща остротата на будното внимание. Приеман преди или по време на интензивна тренировка, кофеинът повишава издържливосста на мускулите, като по този начин увеличава нейната ефективност и спортните постижения. Как всъщност кофеинът дава тази енергия? Това става възможно, благодарение на неговото свойство да стимулира синтеза на адреналин в тялото, в резултат на което увеличава нивата на свободната енергия.

Но кофеинът не е само енергиен источник. Той ще Ви помогне в борбата с излишните мазнини в тялото. Кофеинът спомага разграждането на мазнините и изхвърлянето им от мастните клетки. Също така, кофеинът  пречиства тялото от токсините и стимулира синтеза на ензима липаза, с чиято помощ се свиват мастните клетки. Кофеинът е изключително ефикасно средство срещу целулит. Той има термогенен ефект – чрез повишаване на температурата на тялото, изгаря упоритите мазнини. Не на последно място, кофеинът има диуретичен ефект.

Caffeine е продукт, който  увеличава нивата на свободна енергия,  премахва ефекта на сънливостта и увеличава бдителността, но без да замества съня. Той подобрява спортните постижения, в следствие подтискане чувството на умора, стимулира изгарането на мазнини и отделянето на вода.

Начин на употреба: Приема се по 1 таблетка на всеки 3 до 4 часа. Максималният прием е 5 таблетки за 24 часа.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър