Цена: 225.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL50
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 270 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Когато става въпрос за оптимално захранване на мускулите, необходимо за максимален растеж, качествения протеин е абсолютно задължителен. Чудесен и иновативен начин, за изграждане и поддържане на перфектната мускулатура е  Allmax Casein-FX   - най – добрият протеин с удължено освобождаване.

Casein-FX   mредставлява уникална комбинация от 100% чист Micellar Casein и калциев казеинат. Casein-FX   e обогатен с  аминокиселинен комплекс, глутамин, таурин, глицин и глутамин крусори. Тези съставки, всъщност определят  главното действие на  Casein-FX , а именно да стимулира изграждането на чистата мускулна маса и да предпазва от мускулни загуби след тренировката.

Казеинът е млечен протеин, съдържащ се в кравето мляко. Съдържа много аминокиселини, повечето от които есенциални, а именно те подпомагат протеиновият синтез. Когато се приеме, казеинът не се разгражда, а става на бучки в стомаха. По този начин се забавя горенето на аминокиселините и скоростта на тяхното абсорбиране в кръвта. Именно затова   Casein-FX   предоставя на вашите мускули непрекъснато захранване за продължителен период от време.

 Не на последно място, Casein-FX   съдържа уникалната технология BioCore EDGE  , която служи за активиране на ензимите на храносмилането. Тази технология осигурява бързото, лесно  и максимално ефективно усвояване на аминокиселините, за оптимален мускулен растеж.

Casein-FX  е подходящ за приемане по всяко време на деня. Приет сутрин, след ставане Casein-FX сеабсорбира бързо, като поддържа мускулите в състояние на хипераминоацидемия, което ускорява мускулния растеж. От друга страна, приемът на AllMax Nutrition Casein-FX  по време или след трениповка, ще предпази мускулатурата от неприятните катаболни процеси.  Това е разграждане на мускулите по време на възстановяването след тренировка, което е проблем за много културисти.

Casein-FX  е протеин, осигуряващ 25 грама белтъчини на порция.Формулата на Casein-FX   съдържа 225% увеличение на количеството на  аминокиселините. Има ниско съдържание на въглехидрати и никакви мазнини.   Удълженото освобождаване на Casein-FX , осигурява непрекъснато подхранване на мускулите и стимулира постоянен  мускулен растеж.

Употреба: 1 мерна лъжичка в 300 мл вода или мляко, консумирана преди сън или между храненията

Разфасовка: 2270 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър