Цена: 65.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL58
Наличност: В наличност
Разфасовка: 240 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax Cremagnavol - Creatine Bi-Layer е креатинова хранителна добавка, която ще ви даде повече мускули, сила и мощ, при всяка следваща тренировка. Чрез Cremagnavol, Вие ще получите пълен 30 дневен цикъл на висококачествен креатин – хелат, който ще увеличи драстично мускулните Ви размери, силата и издържливостта. Тази хранителна добавка осигурява моментален положителен ефект и главозамайващи резултати  всеки път.

Магнезиевият креатин хелат, който Cremagnavol Ви доставя с всяка порция, е креатин във взаимодействие с магнезий. Магнезият ускорява превръщането на фосфокреатина в аденозин трифосфат, което ще Ви даде повече енергия. Хелатната форма пък прави креатина по-стабилен. Приемането на креатин и магнезий заедно в това съединение е доказано по-ефективно от приемането им поотделно и  гарантира по – голям обем на мускулите и повече мощ и издържливост.

Креатинът е една от най-известните и ефективни добавки, използвани от бодибилдърите.Той предоставя много плюсове, най вече за активно спортуващите. Неслучайно е наричан ‘’повелителят на експлозивната сила.’’Това е така, защото неговата главна роля е да снабдява клетките с енергия. По време на интензивно физическо натоварване, креатинът е горивото, което мускулите използват, за да синтезират АТФ. Именно АТФ оптимизира производителността на мускулите и е изключително важен за повечето нуждаещи се от енергия процеси в тялото.

Също така,  Cremagnavol Ви осигурява 1600 мг. Бета – Аланин на ден. Бета-аланинът  увеличава мускулната сила и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки, забавя мускулната умора, като по този начин позволява по голяма интензивност на тренировките. Бета-аланинът е най-известен с ролята си да подобрява работоспособността по време на тренировка и натрупването на млечна киселина в мускулите - тоест, той предотвратява появата на мускулна треска след физическо натоварване киселини.

Cremagnavol е уникална и високо ефективна система за сила и мощ. Тя ще увеличи значително продължителността на тренировките и вашата издържливост. Това е ключът за постигане на оптимален мускулен растеж, който надминава и най – смелите мечти.

Начин на употреба: Cremagnavol  се приема няколко пъти на ден по 4 таблетки с вода. В тренировъчни дни, след събуждане се приема първата доза, а втората доза се приема след тренировката. Ако тренировката е сутрин, първата доза се приема след нея, а втората от 6 до 8 часа по – късно. При обедна тренировка, първата доза се взема след тренировка, а втората преди сън.
 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър