Цена: 45.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL40
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax d-aspartic acid е продукт, спадащ към групата на тестостероновите бустери. D-aspartic acid е създаден, за увеличаване на  нивото на  тестостерон в организма. Този уникален продукт, е предназначен за всеки, желаещ да изгради по – мощни мускули , да намали значително мускулния разпад, като осигури максимално ефективно мускулно възстановяване.  D-aspartic acid постига всичко това, чрез увеличаване нивото на тестостерона . И нещо повече – D-aspartic acid работи за стимулиране на естествения синтез на тестостерон в тялото, чрез свояга действаща съставка D-аспартанова киселина.

D-аспартановата киселина е неесенциална киселина, която играе важна роля за регулиране на хормоналния баланс и за развитието на нервната система. D-аспартановата киселина играе важна роля при регулиране отделянето и синтеза на тестостерон. Тя е станала известна хранителна добавка сред атлетите, бодибилдърите и щангистите, тъй като подпомага доброто представяне в спорта. Редица клинични изследвания доказват, че  D-аспартановата киселина стимулира увеличаване производството на лутеинизиращия хормон (LH) и последващото отделяне на тестостерон. LH участва в синтеза на тестостерон.

Тестостеронът е известен като анаболен хормон и има изключително важно значение за развитието на мускулите. Повишаването на нивото на тестостерон в организма, стимулира протеиновия синтез и стартира процес на задържане на азота в тялото. По този начин се увеличава производството на мускулни клетки и протича антикатаболен ефект. Друг начин, по който тестостеронът осигурява антикатаболен ефект е, чрез намаляване синтеза на кортизол. Благодарение на това, тестостеронът е в състояние да съхрани постигнатия мускул.  Ето защо, този хормон е от изключително значение за изграждането и запазването на чистата мускулна маса.

Тестостеронът  има изключително важно значение за развитието на мускулите. D-aspartic acid  Ви предоставя естествено увеличаване на нивото на тестостерона, което ще ви напомпа бързо и дългосрочно. Приемът на  D-aspartic acid  , в комбинация с подходящ хранителен режим, Ви гарантира, че ще постигнете невероятни фитнес резултати.

Употреба: 1 чаена лъжичка (3,2 гр) на ден

Разфасовка: 100 гр

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър