Цена: 65.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL61
Наличност: В наличност
Разфасовка: 150 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax D-Ribose е хранителна добавка, която Ви доставя патентована форма на фармацевтично чиста D-рибоза на прах. D-Ribose  е  незаменим и перфектен продукт за всеки, чиято цел е да подобри своята изходна сила, да повиши  мускулната издържливост и мощ, и да увеличи чистата си мускулна маса.

D-рибозата е естествена захар, която е жизнено необходима за обмена на енергия. Тя е основната градивна единица за производството на АТР (аденозин трифосфат) и за поддържането на нормални нива на АТР в тялото. АТР е основният източник на енергия за всички клетъчни процеси. Именно това е молекулата, която осигурява и съхранява енергията, необходима за ежедневните човешки дейности. Тя се среща в цитоплазмата и нуклеоплазмата на всяка клетка и е необходима за всички физиологични процеси, които изискват енергия.

Защо е необходима D-рибозата? Това е така, защото  D-рибозата  улеснява и подпомага синтеза на АТР. Тъй като храната в клетките постепенно се окислява, освободената енергия се използва за повторно образуване на АТР, така че клетката да поддържа постоянен резерв от тази крайно необходима молекула. Здравите и активни клетки подменят своя резерв от АТР постоянно. По този начин те могат да произвеждат необходимата клетъчна енергия. При стресови ситуации и интензивно физическо натоварване, мускулите  може да не си набавят АТР достатъчно бързо, за да работят оптимално. Като ви снабдява с допълнително количество рибоза, D-Ribose  може да подпомогне за  възстановяването на енергията, да увеличи енергийните резерви и да поддържа задоволителни нива на енергия в  и мускулната тъкан.

Рибозата подпомага производството на енергия чрез подсигуряване на синтеза на АТР, като по този начин подсигурява постоянен запас от тази важна молекула. D-рибозата е една от най-популярните добавки сред атлетите, приемана за увеличаване на силата и издръжливостта и за подпомагане на възстановяването след тренировка. D-рибозата може да съкрати периода на възстановяване между две тренировки.

D-Ribose е хранителна добавка, която по принцип е  предназначена за атлетите и бодибилдърите. Но  има много ползи и за другите хора, без значение от възрастта, пола и физическото състояние. D-Ribose  ще бъде  верен помощник на вашето тяло,  при производството на енергия, възстановяването на мускулатурата и увеличаването на  издръжливостта при физически натоварвания. 

Начин на употреба: Приема се по 1 чаена бъжичка (5 г. ) непосредствено преди или след тренировка.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър