Цена: 69.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL62
Наличност: В наличност
Разфасовка: 240 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Мечтате ли за експлозивно напомпване и за изключителен  мускулен обем? Ако отговорът е –да, то  Allmax Hemanovol е точно за вас. Този продукт е най – мощното средство за напомпване, създавано някога.  Hemanovol  увеличава обема на кръвта в съдовете, повишава азотния оксид светкавично и устойчиво, допринася за екстремното мускулно разширяване.

Hemanovol доставя азотен оксид, посредствум тристепенна многофазна технология  Първите две фази на Hemanovol, зареждат организма Ви с вълна от вещества, които предизвикват повешаване на азотния оксид. Третата фаза, осигурява дълго и устойчиво освобождаване на формулата на Hemanovol  . Това дава нужното време на съставките, да усъществят своето действие.

Hemanovol съдържа следните уникални комплекси:

ARGI NO -  този комплекс съдържа три основни съставки, стимулиращи азотния синтез – L-аргинин,  L-  цитрулин и  L- орнитин. Резултатът от включването на тези съставки е по – обемна и плътна мускулна тъкан, както по време на вашата тренировка, така и дълго след нея.

BIOEXTRAKT NO – съдържа тройна концентрация от най – активните, клинично изследвани фито екстракти, които да стимулират освобождаването на азотен оксид. Всяко едно от тези съединения, доставя мощен приток на кръв към работещите мускули, като по този начин до тях достига максимално количество хранителни вещества.

GAMMA-NOS- този комплекс изпълнява двойна функция- стимулира синтеза на азотен оксид, и едновременно с това защитава мускулната тъкан от вредното въздействие на реактивния азот. Съдържа съставки, осигуряващи необходимото, за да се увеличи притока на кръв към тъканите.

VAZOTRINOL- това е комплекс от микроелементи, увеличаващи работата на капилярите в цялото тяло. Чрез съставките в този комплекс, капилярите се отварят. Така се транспортира богата на кръв и хранителни вещества в мускулните тъкани, като заедно с това се отстраняват токсичните мускулни отпадни продукти.

Hemanovol  Ви предлага  авангардни, научно изследвани съставки, които ще Ви осигурят невероятен мускулен обем. С Hemanovol  Вие ще чувствате напомпването във всеки мускул, не само по време на тренировката, но и след нея.

Разфасовка: 240 таблетки / 48 дози

Употреба:

Тренировъчни дни: Вземете 5 HemaNOvol 3MPD CapTABs с вода преди интензивни тренировки на празен стомах. Преди тренировка може да консумирате MUSCLEPRIME ™ след HemaNOvol.

Нетренировъчни дни: Ако не тренирате всеки ден, 5 HemaNOvol 3MPD CapTABs с вода при събуждане на празен стомах. ЗАБЕЛЕЖКА: Ще почувствате действието на HemaNOvol от първия път, когато го вземете, и всеки път след това. Ще усетите най-интензивни резултати на 3-тата Ви доза. Работи най-добре, когато се комбинира с CreMAGnaVol ™ креатин хелат Myotrophic Expander Muscle. ВНИМАНИЕ: При вземането на HemaNOvol, започнете по-бавно в началото на вашата тренировка. Приливът на бърз приток на кръв в мускулите може да предизвика непосредствено подуване и стягане на мускулните влакна. Инициирайте първите няколко серии с по-малко тегло, за да дадете възможност на мускулите Ви да се се приспособят.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър