Цена: 225.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL85
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 300 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax Isoflex протеин на прах,  е изключително качествен, първокласен суроватъчен протеин изолат, който комбинира своите уникални качества с невероятен вкус. Isoflex е създаден по най – новите, модерни технологии и не може да бъде заменен. Благодарение на това, Isoflex се отличава като изключително чист суроватъчен протеин, който се усвоява ефективно от организма, а действието му продължава дълго време.

Какво прави Isoflex толкова специален?

Това е технологията за обработка на суроватъчния протиен, която  той използва. Isoflex е създаден при ниска температура, чрез процес на микрофилтрация и сушене при непряка топлина. Ето защо, този продукт съдържа 90% чист суроватъчен протеин. Това го отличава от други подобни продукти произведени  при  по – високи температури, което неминуемо и драстично намалява  биологичната активност на протеина.

Предимствата на Isoflex не спират до тук.

Той има изключително добър хранителен профил: Съдържа 27 грама суроватъчен протеин изолат във всяка лъжица; Притежава 7 критични кофактора; Използва 4 усъвършенствани системи за доставка, благодарение на които се усвоява по - бързо; Нискокалоричност - 0 грама мазнини, 1 грама въглехидрати и захар.

Isoflex протеин на прах съдържа оптимални нива на ВСАА (23%) и незаменими аминокиселини (46%). ВСАА представлява комбинация от три аминокиселини, с разклонена молекулна структура. Това са аминокиселините левцинизолевцин и валин.  ВСАА достигат до мускулите и органите, чрез кръвта и лимфата. От приема на ВСАА, съществуват редица ползи: Подобряват натрупването на мускулна маса и загубата на мазнини; Намаляват мускулната умора и стимулират възстановяването (предпазват мускулните протеини от катаболни процеси), по време и след тренировка; Подобряват концентрацията на ума, по време на продължителна аеробна тренировка; Намаляват общата умора по време на физическо натоварване (това се дължи на способността на ВСАА, да засилват потока на триптофан, към мозъка) и др.

Надали съществува друг продукт като Isoflex - мощен и вкусен суроватъчен протеин изолат, с перфектни хранителни качества, създаден специално, за да Ви помогне максимално в постигането на целите.

Употреба: Разбъркайте 1 лъжичка (30 грама) ОТ ISOFLEX протеин на прах с 1 / 2 чаша, или 120 мл вода, сок или мляко (най-добре изберете вода или обезмаслено мляко), в зависимост от предпочитанията Ви, по всяко време през деня, когато имате нужда от протеинов тласък. Повечето спортисти искащи по-голяма доза протеин удвояват всяка порция с 1 чаша, или 240 мл вода се разбъркват с 2 лъжички от ISOFLEX, 60 грама протеин. Всички културисти са наясно, че високите нива на консумация на протеин са от решаващо значение за техния успех. Така, че не се колебайте, а опитайте ISOFLEX!

Разфасовка: 2300 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър