Цена: 81.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL101
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 кг.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax L Glutamine е хранителна добавка от категорията на аминокиселините. L Glutamine е е подходящ за хората, подложени на интензивно физическо натоварване, особено за спортисти, както и за възстановяване след продължителни натоварвания за издръжливост. Главната действаща съставка, на която L Glutamine дължи полезното си действие е Глутаминът. Благодарение на него, L Glutamine помага на вашето тяло, да се възстанови след интензивна тренировка. Освен това, L Glutamine  намалява напрежението и болката в мускулите. Също така  стимулира вашата имунна система, повишава протеиновия синтез и задържането на азот в организма.

Глутаминът, неслучайно се нарича ‘’кралят на аминокиселините ‘’. Това е така, защото той е най – разпространената аминокиселина в тялото. Глутаминът е основният преносител на водород за мускулните клетки. Каква е ролята на глутамина за действието на L Glutamine?   . Глутаминът стимулира производството на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм. Ето защо L Glutamine,  е необходима и ценена добавка за бодибилдърите.

Глутаминът е аминокиселината, която се съдържа в най-големи количества в скелетните мускули и която се изхвърля  по време на усилени физически натоварвания. Изследванията показват,  че след тежка тренировка нивото на глутамин в тялото спада до 50%. Ето защо е необходим допълнителният прием на глутамин чрез L Glutamine  -  той спомага и за възстановяването на мускулния гликоген (като се превръща лесно в глюкоза, без да се повишава нивото на кръвната захар и на инсулина), стимулира  синтезата на белтъчини и увеличава нивата на някои важни хормони, засилващи мускулния растеж .

Глутаминът съставлява повече от половината от съдържанието на аминокиселини в мускула. Тъй като мускулът  изгаря аминокиселините си, а нивото на глутамина спада след тренировка. Когато изгуби глутамина си, мускулната клетка губи вода и бързо се дехидратира. Това води до катаболно състояние на мускула, което е крайно неприятно за всеки бодибилдър.

Изброените полезни свойства на глутамина, отговарят на въпроса,’’ защо е необходим приемът на L Glutamine?’’  . Той ще помогне за ефективното възстановяване на мускулатурата след интензивна тренировка, като заедно с това ще предотврати катаболните състояния на мускула. Заедно с изграждането на мускулатурата L Glutamine ще подсили имунната система, благодарение на което Вие ще постигате лесно вашите цели.

Начин на употреба: Приема се по 1 чаена лъжичка от продукта, въднъж или два пъти на ден. Може да се смеси с плодов сок, или любимата Ви напитка. За оптимални резултати, приемайте L Glutamine веднага след тренировка, или преди лягане.
 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър