Цена: 160.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL112
Наличност: В наличност
Разфасовка: 5 500 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

AllMax Muscle Maxx Gainer e хранителна добавка от групата на гейнърите. Уникалната формула на Muscle Maxx Gainer, ще ви осигури 56 грама висококачествен протеин във всяка доза. Тук се включват 4 различни протеина, с бързо средно и продължително усвояване и доставка. Също така, Muscle Maxx Gainer  ще Ви достави 253 грама въглехидрати на доза, които са ключа към бързото качване на мускулна маса. Формулата на Muscle Maxx Gainer  съдържа три форми на въглехидрати, които ще Ви доставят енергия, за по – интензивна тренировка. Не на последно място Muscle Maxx Gainer  съдържа аминокиселини и креатин.

Какво може да очаквате от приема на  Muscle Maxx Gainer ?

На първо място, това е добавка, предназначена за качване на мускулна маса. Благодарение на протеините, които съдържа  ще Ви осигури перфектно захранване на мускулите. Това, разбира се, ще стане с помощта на аминокиселините, тъй като те са основен градивен елемент на балтъчините в тялото. По – просто казано- липсата или недостига на аминокиселините, ще постави мускулите Ви пред риск, тъй като в опита да си ги набавят мускулите Ви буквално ще се самоизядат. Muscle Maxx Gainer  ще Ви достави и трите аминокиселини с разклонена верига, известни  като ВСАА. Благодарение на аминокиселините, които съдържа,Muscle Maxx Gainer , Вие ще се възстановявате светкавично бързо след тренировка, и ще намалите телесните си мазнини.

Какво общо е необходимо за оптимален мускулен растеж?

Енергия! Екстремен прилив на енергия, който Muscle Maxx Gainer  ще Ви достави, благодарение на въглехидратите и креатина, които съдържа. Допълнителната енергия, ще намали вашата умора по време на тренировка. Така, Вие ще може да тренирате по – дълго и по – здраво. Освен това, ще сте по – концентрирани и целенасочени, ще избегнете мускулните болки след тренировка, а синтеза на протиени в тялото Ви ще е на макс! Всичко това благодарение на   Muscle Maxx Gainer .

Muscle Maxx Gainer ще бъде един наистина един добър съюзник, тъй като ще достави на мускулите Ви важни протеини, необходими за тяхното изграждане. Освен това, Muscle Maxx Gainer  ще Ви помогне да се отървете от мазнините по тялото си, като същевременно, ще ви снабди с енергия, която значително ще подобри вашите тренировки.

Употреба: 2 мерни лъжици след тренирвка. За оптимален ефект добавете и 2 мерни лъжици между храненията

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър