Цена: 99.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL121
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 550 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

AllMax Quickmass е научно формулиран продукт, от категорията на гейнърите. Неоспорим факт е, че колкото повече калории приемате, толкова повече мускулна маса ще качите. Quickmass е създаден точно за тази цел – да помогне на всички желаещи, да качат чиста мускулна маса бързо. Quickmass  е най – мощният гейнър, създаван до сега.

Какво Ви дава Quickmass  всъщност? На първо място, на базата на прием от 8 лъжички на ден, Quickmass Ви предоставя 2020 допълнителни калории на ден. Тези калории се превръщат в мускулна маса, чрез уникалната NP5 технология, която Quickmass  използва. Тази технология всъщност, представлява комплекс от агенти за усвояване, с хранителни ензими – активатори. По този начин, от постъпилите с Quickmass  хранителни вещества, се усвояват най – висококачествените. Именно това ефективно усвояване превръща приетите калории в чиста мускулна маса.

 Как действа този уникален продукт? Quickmass  изпълнява своите функции благодарение на хранителните смеси които съдържа. Quickmass  съдържа 8 различин протеина. Чрез тях, на тялото се доставят непрекъснато аминокиселини. С тяхна помощ, мускулната маса се изгражда бързо, ефективно и устойчиво. На второ място Quickmass  включва CARBLEX – комплекс, който е от изключително важно значение, тъй като осигурява на тялото енергията, от която се нуждае. Това става ,благодарение на полимеризирания малтодекстрин. Неговата по – бавна абсорбация, осигурява горивото, необходимо за качване на мускулната маса. Освен това,  Quickmass съдържа OMEGA – липиди. Включващите се тук незаменими мастни киселини (EFA), са най – хранителните калории, които могат лесно да се абсорбират. Quickmass предоставя още, общо 10 грама глутамин, който спомага за възстановяването след тренировка, и 100% чист креатин от фармацевтичен клас, гарантиращ бързото постигане на вашите резултати.

Начин на употреба: Quickmass   доставя 1010 калории на порция. Всяка лъжица се смесва с 120 мл. студена вода и се разбърква добре в блендер. Смесват се 4 лъжички с 480 мл. вода, или 2 лъжички с 240 мл. вода.За постигането на оптимално качване на маса, се препоръчва Quickmass  да се консумира 2 пъти дневно, в продължение на 8 седмици.

Разфасовка: 2550 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър