Цена: 32.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL124
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax R-ALA е хранителвна добавка от групата на антиоксидантите. Всеизвестен факт е, че продължителното и системно физическо натоварване,  има значителни окислителни последици върху тялото. Приемайки мощен антиоксидант като R-ALA , Вие ще предпазите мускулите си от тези щети. Освен това R-ALA  ускорява доставката на хранителни вещества, като по този начин вашите мускули ще са максимално захранени.

Основната, активна съставка на R-ALA  е алфа липоевата киселина ( ALA ).

Какво отличава R-ALA  от другите подобни хранителни добавки, използващи ALA ?

Разликата е в това, че R-ALA  доставя 125 мг от активния R ( + ) изомер. Този специфичен изомер е идеалната форма, определяща полезните свойства на алфалипоевата киселина. R-ALA  дължи своето възстановително действие, именно на алфа липоевата киселина.

Алфа липоевата (Тиоктовата) киселина e мощен физиологичен антиоксидант. Алфа липоева киселина спомага за усвояването и рециклирането на другите антиоксиданти като витамините С и Е, бетакаротина и др. Подпомага превръщането на въглехидратите в енергия. Участва в метаболните процеси на протеини,аминокиселини, въглехидрати и мазнини, изпълнявайки ролята на коензим на метаболитните ензими. По този начин алфа липоевата киселина стимулира п повишаване нивото на освободената енергия в организма. Освен това, тя участва в процесите на превръщане на глюкозата в гликоген, подпомагайки едновременно с това неговата резорбция и тази на креатина в мускулните клетки. Така,  мускулите работят на максимален режим. Изпълнявайки ролята на мощен антиоксидант, алфа липоевата киселина нуетрализира свободните радикали, като предпазва организма от вредното им въздействие. Също така, ALA притежава свойството да детоксикира организма от различни метали и токсини. Нейните свойства са толкова много и толкова мощни, че с основание е наричана ‘’универсалнияантиоксидант ’’.

Приемането на  R-ALA  има редица ползи. Чрез този продукт ,мускулите ви ще са оптимално подхранени, чрез ускоряване на доставката на хранителни вещества преди и след интензивна тренировка. Освен това, R-ALA  стимулира мускулното възстановяване, като предотвратява катаболните състояния на мускулатурата.

Начин на употреба: Приемат се 1 – 2 капсули от   2 – 3 пъти дневно.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър