Цена: 47.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL125
Наличност: В наличност
Разфасовка: 42 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax Rapidcuts Femme е изгарящ мазнините продукт, създаден специално за жените. . Ако търсите мощен катализатор, за светкавично изгаряне на мазнини, то Rapidcuts Femme  е точно за Вас. Този продукт събира на едно място, най – мощните, концентрирани съставки, познати на науката. Единствената и главна цел на Rapidcuts Femme  е да осигури бързо и ефективно изгаряне на ненужните подкожни мазнини, за да могат жените да постигнат перфектната  фигура.

Rapidcuts Femme  комбинира действието на два високоефективни комплекса и различни съставки: форми на дървото Йерба Мате, екстракт от зелен чай, екстракт от зелено кафе и др.Тези съставки са специално подбрани, заради неуспоримо ценните им качества, в областта на отслабването. Взети заедно, те засилват метаболизма и обмяната на веществата. Това ускорява изгарянето на излишните мазнини в тялото и извайва красивите женски форми.

Какъв е принципът на действие на Rapidcuts Femme ? Кое го отличава от останалите подобни продукти? Rapidcuts Femme  базира своето действие на иновативна тристепенна технология – Прицелване, Освобождаване, Запалване.  Тази революционна технология, прави  Rapidcuts Femme изключително ефективна  формула за загуба на телесно тегло, предназначена за жените.

Първата степен- Прицелване, съдържа специално съединение, което помага за изгарянето на мазнините чрез намаляване на нивата на кортизол в организма. Кортизолът е хормон, който значително забавя метаболизма, като по този начин предизвиква натрупване на мазнини. Подтискайки неговото действие, Rapidcuts Femme Ви помага да намалите подкожните мазнини.

Втората степен- Освобождаване включва съставки, които осигуряван двойно по – бързото изгаряне на мазнините. Чрез тях се изпращат сигнали до мастните клетки, и започва активното отделяне на складираните в тях мазнини. Така започва изгаряне на излишните мазнини, дори в най – упоритите области на женското тяло.

Третата степен- Запалване е специално програмирана, за да възпламени и премахне разпространените мастни клетки. Това е и последната фаза, от процеса на изгаряне на мазнини.

Rapidcuts Femme е създаден за жените, които искат да трансформират тялото си и да променят живота си. Rapidcuts Femme  е единствената хранителна добавка за отслабване, която открива и елиминира мастните клетки. Ако искате да постигнете истински, видими и дългосрочни резултати в изгарянето на ненужните мазнини, то Rapidcuts Femme  е продуктът за вас.

Употреба: Приемайте по 1 капсула на RAPIDCUTS Femme два пъти на ден на празен стомах с 6 до 8 унции (180-240 мл.) вода. Вземете едно хапче 30 минути преди първото хранене, а второто 30 минути преди физическите си упражнения или преди следобедното хранене. Дозите трябва да бъдат приемани на интервал от най-малко 6 часа. Да не се превишава 6 капсули дневно. Използвайте минимум 12 седмици за оптимални резултати.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър