Цена: 90.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL133
Наличност: В наличност
Разфасовка: 570 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax Razor8 Blast Powder е специално разработен тренировъчен продукт, с  мощна и концентрирана формула. Razor8 Blast Powder е създаден с една единствена цел, а именно, да Ви достави екстремна сила и мощ, невероятно напомпване и максимално фокусиране. Razor8 Blast Powder  Ви гарантира резултати, които ще изведат вашата тренировка на по – високо ниво.

Този уникален продукт на прах, съдържа идеална комбинация от 5 мощни стимуланта. Благодарение на тях, получавате повече енергия и безкрайна сила. Това прави тренировката по – добра, което спомага за качествено натрупване на мускулна маса.

Формулата на Razor8 Blast Powder съдържа мощни стимуланти на централната нервна система. Той зарежда тялото с чиста, екстремна енергия и спомага за отделяне на мастните киселини. Друга съставка на  Razor8 Blast Powder  е Hordenin, който също доставя допълнителна енергия и сила. Razor8 Blast Powder  включва и Йохимбе – тази съставка повишава физическата и умствената способност и изгаря упоритите мазнини по бедрата и седалището. Razor8 Blast Powder  доставя също така, чист креатин монохидрат, с фармацевтично качество. Креатинът е една от най-известните и ефективни добавки в силовите спортове. Той предоставя много плюсове, най вече за активно спортуващите .Това е така, защото неговата главна роля е да снабдява клетките с енергия. По време на интензивно физическо натоварване, креатинът е горивото, което мускулите използват, за да синтезират АТФ. Именно АТФ оптимизира производителността на мускулите и е изключително важен за повечето нуждаещи се от енергия процеси в тялото. Не на последно място  съдържа и Бета – аланин. Бета-аланинът  увеличава мускулната сила и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки, забавя мускулната умора, като по този начин позволява по голяма интензивност на тренировките. Бета-аланинът е най-известен с ролята си да подобрява работоспособността по време на тренировка и натрупването на млечна киселина в мускулите - тоест, той предотвратява появата на мускулна треска след физическо натоварване киселини.

Изброените,  открояващи се съставки на Razor8 Blast Powder , правят този продукт изключително ефективно средство за подобряване на вашите тренировъчни резултати. Това е така, защото Razor8 Blast Powder  повишава енергията, увеличава мускулната издържливост и концентрацията Ви. Благодарение на Razor8 Blast Powder , Вие ще постигнете максимално напомпване, без да чувствате изтощение.

Начин на употреба: Приема се 1 лъжичка от Razor8 Blast Powder  преди интензивна тренировка. Чувствителните към предтренировъчни стимуланти, започват приема с половин лъжичка. Максималния прием за 24 часа е 2 лъжички.

Разфасовка: 570 гр / 60 дози

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър