Цена: 61.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL146
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 кг.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Всеки спортист знае, колко важни са въглехидратите при интензивно физическо натоварване. Allmax Waxy Maize  е отличен източник на въглехидратно гориво, който ще Ви достави светкавично енергията, необходима за една добра тренировка. Waxy Maize  е сбъдната мечта, за желаещите да постигнат невероятно напомпване, без да почувстват умора.

Waxy Maize  съдържа много нисък процент на осмоларитет, което спомага за неговото по-ефективно абсорбиране и усвояване. Продуктът не съдържа захар и глутен и не предизвиква задържане на вода в организма, и подуване на корема. Приемът на Waxy Maize   по време на интензивна тренировка, ще е от голяма полза за вас. Това е така, защото при силно физическо натоварване, организма изчерпва запасите от гликоген. Waxy Maize  бързо ще възстанови гликогеновите запаси. Това Ви гарантира по-добро напомпване и усвояване на обема на мускулите. Доставяйки ви прилив на енергия,  Waxy Maize  ще намали чувсвото на умора. Така Вие ще постигнете фитнес резултати, за каквито дори не сте мечтали!

Waxy Maize  се асимилира и абсорбира изключително бързо и лесно. По този начин той своевременно попълва, изразходените по време на тренировка запаси от гликоген. Освен това, поддържа необходимото при физическо натоварване, ниво на протеините. Така мускулите получават непрекъснато захранване.

Waxy Maize  е идеалното гриво за мощна и интензивна тренировка. Той Ви осигурява въглехидратно подхранване, посредствум полимери с високо молекулярно тегло. Освен това, чрез гликогена,   ще огулими мускулите Ви незабавно. Този уникален продукт ще ви зареди с прилив на енергия по време на тренировка, ще минимизира чувството на умора и ще изведе вашата тренировка на следващо ниво.

Употреба: Използвайте една равна лъжичка (40 грама) от продукта, разбита в 360 мл. студена вода в комбинация с протеиновата си напитка, като например ISOFLEX, Да се ​​приема по време на тренировка или веднага след нея. Забележка: Много ефективно се комбинира с хранителните добавки креатин, Бета-Аланин и / или L-аргинин.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър