Цена: 40.00 лв.
Марка: AllMax Nutrition
Код на продукта: ALL148
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Allmax ZMA  е продукт, съставен от изцяло естествени минерали. ZMA е създаден, за увеличаване на  нивото на  тестостерон в организма. Този уникален продукт, е предназначен за всеки, желаещ да изгради по – мощни мускули , да намали значително мускулния разпад, като осигури максимално ефективно мускулно възстановяване. ZMA постига всичко това, чрез увеличаване нивото на тестостерона . И нещо повече – ZMA  работи за стимулиране на естествения синтез на тестостерон в тялото, тъй като всеки бодибилдър знае, че синтетичния тестостерон, получен химически, е опасен и вреден.

Тестостеронът е известен като анаболен хормон и има изключително важно значение за развитието на мускулите. Повишаването на нивото на тестостерон в организма, стимулира протеиновия синтез и стартира процес на задържане на азота в тялото. По този начин се увеличава производството на мускулни клетки и протича антикатаболен ефект. Друг начин, по който тестостеронът осигурява антикатаболен ефект е, чрез намаляване синтеза на кортизол. Благодарение на това, тестостеронът е в състояние да съхрани постигнатия мускул.  Ето защо, този хормон е от изключително значение за изграждането и запазването на чистата мускулна маса.

ZMA осигурява увеличаването на нивата на тестостерон, посредством напълно естествени съставки: Цинк – той е минерал, който стимулира по естествен начин синтеза на тестостерон. Цинкът спомага  за мускулния растеж и сила, като заедно с това намалява отделянето на млечна киселина в мускулите, което предпазва от мускулни болки след тренировка; Магнезий – това е минерал, чиято основна роля е да увеличи мускулната сила. Освен това, магнезият осигурява ефективното възстановяване на мускулите, след интензивна тренировка.

Синхронизирането на тези елементи, по естествен начин увеличава производството на тестостерон в тялото. Към формулата на ZMA е добавен и Витамин В – неговата главна задача е метаболизма на киселините. В случая, витамин В е включен като средство за максимално ефективно усвояване на цинка и магнезия. Чрез тези свои съставки, ZMA осигурява мускулна подкрепа и стимулира мускулната релаксация.

Начин на употреба: Приемат се по 2 капсули на ден, на празен стомах, 30 – 40 минути преди лягане.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър