Цена: 69.00 лв.
Марка: ANIMAL
Код на продукта: Animal Flex 44 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Всекидневните упорити и интензивни тренировки, са ключът към постигането на чиста мускулна маса. Всъщност това е нож с две остриета. Интензивното,  системно физическо натоварване, води неминуемо до износване на тялото Ви  и болки в мускулите и ставите. Universal Animal Flex  e перфектна комбинация от специални  съставки, които бързо и ефективно възстановяват ставите Ви  и тяхната подвижност, като заедно с това намаляват възпалението и болките.

Всеки активно трениращ бодибилдър, трябва да помисли за сухожилията, ставите и мускулите си. Помислете…те са всъщност са  онези части от вашето тяло, които понасят най – голямото натоварване. Когато тяхната функция е нарушена, Вие няма да може да тренирате. Ето защо Ви е необходим Animal Flex. Този суплемент ще се погрижи за ставите и сухожилията Ви и ще ги предпази от износване. Animal Flex  съдържа съставки като глюкозамин, хондроитин МСМ, билки, витамини и минерали.

Глюкозаминът е изграден от глюкоза и от аминокиселината глутамин. Глюкозаминът  е естествено съединение, което се намира във вашите  здрави хрущяли. Той участва активно  при изграждането им, освен това действа като уплътнител на ставните връзки. С увеличаване на възрастта,и при интензивно всекидневно физическо натоварване, производството на глюкозамин в организма Ви намалява. По тази причина, вашите  хрущялите губят своята еластичност. Това води до подуване, болка и скованост. Благодарение на глюкозаминът в Animal Flex, Вие ще бъдете предпазени от  загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности. Така ващите стави ще са устойчиви и защитени през всяка ваша тренировка, независимо колко натоварваща е тя.

Хондроитинът е една от най – важните съставки на съединителната тъкан (ставите и сухожилията).  Според редица изследвания, хондроитинът спомага и ускорява зарастването на костите, помага за пълното възстановяване на ставите при заболяване от остеоартрит. Неговото най – важно свойство е да  предотвратява навлизането на хранителни вещества и вода, във възпалените сухожилия и в ставите, а от т друга страна той пропуска други важни вещества. Благодарение на хондроитина в Animal Flex, вашите стави и сухожилия ще се възстановяват много по – бързо.

Animal Flex съдържа и съставката МСМ. Нейната основна роля е, да стимулира синтеза на колаген. По този начин  МСМ ще  облекчи  симптомите на артрита и мускулните и ставните болки. Той ще  намали  възпалението, като същевременно ще  увеличи  кръвоснабдяването. Така, той ще намали  мускулните спазми, и  болката и сковаността в ставите. Вие отново ще се чувствате във форма и готови за нови подвизи.

Начин на употреба: Приемайте по 1 пакет от Animal Flex на ден.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър