Цена: 85.00 лв.
Марка: ANIMAL
Код на продукта: Animal M-Stak 21 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Всеки бодибилдър, преминава през един период, в който всичко е в застой – мускулите не растат дори със сантиметър, тренировката е остаряла и неефективна. В такъв момент на отчаяние, Вие сте готови на всичко, за да започнат отново да растат мускулите Ви, а тренировките да станат пак интензивни и производителни.

Запознайте се с Universal Animal M-Stak , нехормонален анаболен  клинично тестван продукт, който отново ще Ви изстреля в редиците на победителите. Този първокласен суплемент ще набави на тялото Ви, необходимата енергия, която ще изведе тренировката Ви на  по – високо ниво. Вие отново ще чувствате преливаща мускулна сила, а мускулите Ви ще увеличават светкавично обема си. С Animal M-Stak, тялото Ви ще се радва на повишен протеинов синтез и положителен азотен баланс, което ще осигури на мускулите Ви максимално захранване.

Как точно работи Animal M-Stak? Този продукт е създаден на основата на естествени анаболни флавоноиди, и по точно,  бета-екдистерон и метоксиизофлавон. Тези съединения засилват протеиновия синтез и повишават задържането на азот в тялото Ви. Това ще разшири мускулните кръвоносни съдове, като по този начин, до вашите мускули ща достигат възможно най – много кръв и хранителни вещества. Захранени по този начин, мускулите Ви ще стават все по – големи и твърди. Освен това, благодарение на тези съставки, Вие ще забравите за неприятните катаболни процеси.

Как точно работи Animal M-Stak? С Animal M-Stak,  Вие ще  получите мощен антикатаболен аминокиселинен комплекс, с  левцин и други BCAA.Тези аминокиселини ще стимулират синтеза на протеини в тялото Ви, ще подобрят издържливостта и ще предотвратят мускулния разпад.  Изследванията показват, че чрез добавяне на левцин заедно с протеини  и въглехидрати, можете да получите още по-голямо производство на протеини.

Във формулата на Animal M-Stak, фигурират също така, мощни адаптогени, които ще намалят физическия и психическия стрес, резултат от натоварващите тренировки. Animal M-Stak ще Ви осигури мощен поток на енергия, благодарение на съставки като метилксантин и еводиамин. Този комплекс ще Ви осигури идеалният старт за всяка интензивна тренировка. Не на последно място, Animal M-Stak съдържа специален транспортен комплекс, който ще спомогне за правилното и пълноценно усвояване на всички полезни съставки.

Начин на употреба:  Вземайте по една доза от Animal M-Stak всеки ден, за период от 21 последователни дни. В дните за тренировка, вземете дозата 45 минути преди тренировка. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър