Цена: 87.00 лв.
Марка: ANIMAL
Код на продукта: Animal Nitro 44 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Ако Вие сте бодибилдър, който се стреми да увеличи мускулната си маса, непременно трябва да включите към хранителния си режим  Universal Animal Nitro. Това е най – добрият аминокиселинен продукт, който може да намерите на пазара. Той не е поредното менте, а е създаден, за да изпълнява ефективно своята основна функция – да Ви осигури необходимото количество аминокиселини, които ще изградят мускулите Ви здрави, големи и силни.

Какво прави толкова добър Animal Nitro? Animal Nitro съдържа само несвързани незаменими аминокиселини. Това е изключително важно за продукт от тази категория. Несвързаните аминокиселини се абсорбират от организма бързо и ефективно. Освен това, достигайки до черния дроб, тези аминокиселини могат да избегнат обработката от този орган, и постъпват в кръвообръщението Ви непокътнати. Така, несвързаните незаменими киселини достигат до вашите мускули, където изпълняват своите анаболни функции.

Освен правилната форма, от голямо значение е и правилното съотношение на аминокиселините, които приемате. Animal Nitro  е първият и единствен суплемент, който съдържа правилното отношение на тези аминокиселини. Те са събрани в специален аминокиселинен комплекс, който  се нарича Human Muscle Protein Complex (HMPC). Този комлекс съдържа всички ЕАА аминокиселини и е специално обогатен с допълнителен ВСАА комплекс плюс аргинин. 

Аминокиселините изграждат всички протеини в тялото Ви. Ето защо те са абсолютно необходима добавка към храната Ви, ако искате да постигнете мускулен растеж. Animal Nitro  ще засили протеиновия синтез във вашето тяло, осигурявайки необходимото захранване на вашите мускули. Аминокиселините в Animal Nitro ще повишат машата мускулна сила и мощ. Повече издържливост, узначава по – интензивни и продължителни тренировки, за оптимален ефект. Не на последно място, аминокиселините на Animal Nitro ще защитят вашите мускули от разпадане. Това е така, защото този продукт ще Ви достави нужните аминокиселини в точните количества, които ще захранят мускулите Ви в момента, когато имат най – голяма нужда от това – след тренировката. Вие ще се радвате на мощни, огромни мускули, непокътнати и подчертани.

Начин на употреба: За най-добри резултати, взимайте 1 пакет от Animal Nitro   преди тренировка и 1 непосредствено до 30 минути след нейния край. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър