Цена: 76.00 лв.
Марка: ANIMAL
Код на продукта: Animal PM 30 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

След продължителен натоварен ден, завършил с интензивна тренировка, всеки бодибилдър се нуждае от време за релаксация – време за физическо и умствено възстановяване. Това също е много важна спирка, по пътя към съвършената мускулеста фигура. Ако не сте се възстановили напълно, няма да имате нужният тонус и концентрация за провеждане на вашите тренировки.

Най – подходящото време за цялостно възстановяване е сънят. Universal Animal PM e подходящата добавка, която ще Ви помогне да се възстановите оптимално, като подобри качеството на съня Ви и намали мускулните болки. Ако имате проблеми със заспиването, Animal PM ще реши този проблем. Вие ще сте напълно отпочинали и готови за нови предизвикателства в залата.

Animal PM  е чудесен суплемент, който ще Ви осигури специфична  комбинация от съставки, които ще  подкрепят  синтеза хормона на растежа (GH), ще стимулират имунната Ви система. Animal PM  ще Ви помогне да вземете максималното от вашия сън и по този начин ,ще  помогне на мускулите Ви да се възстановят напълно. Уникалните съставки на Animal PM, са събрани в няколко специални комплекса.

 Първият комплекс е Имунно-възстановителният комплекс. Той съдържа  аминокиселини в свободна форма и доказани  патентовани съставки като  левцин, валин, изолевцин, лизин, аргинин, хистидин, треонин, метионин, фенилаланин, L-глутамин . Тези съставки ще Ви осигурят  повишен анаболизъм, ще стимулират синтеза на протеини и ще повищат съпротивителните Ви сили. Освен това, този комплекс съдържа две модерни съставки - Humanofort и Immunolin. Те ще спомогнат за възстановяването и растежа на вашата мускулна тъкан.

Комплексът за насърчаване на хормона на растежа, от своя страна съдържа съставки като Гама-аминомаслена киселина GABA, аргинин алфа-кетоглутарат - AKG, орнитин HCL, L-триптофан, Alpha Glycerylphosphorylcholine. Тези съставки ще спомогнат за естественото синтезиране на растежният хормон, докато тялото Ви е в покой по време на сън. Както знаете, този хормон е от изключително значение, ако искате да постигнете мускулен растеж.

Animal PM  съдържа също така комплекс за сън и отдих. Тук са събрани доказани природни съставки, които ще Ви помогнат да отпуснете съзнанието си и да потънете в дълбок възстановяващ сън. Тези съставки са безопасни и не водят до привикване. Благодарение на тях, вашият сън ще е полноценен и спокоен.

Начин на употреба : Приемайте по 1 опаковка (пакетче) от Animal PM  30-45 минути преди сън.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър