Цена: 85.00 лв.
Марка: ANIMAL
Код на продукта: Animal Pump 30 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Напомпване – това е мечтата на всеки бодибилдър. Това е автоматичната награда за всички ваши усилия и пот в залата. За да постигнете този невероятен мускулен растеж, Ви трябват упорити тренировки…и още нещо. Universal  Animal Pump представлява първокласна  пред-тренировъчна формула, заредена с креатинова матрица и  азотен оксид (NO), създадена за да Ви достави  взривна енергия, и за да Ви осигури едно невероятно напомпване на мускулите Ви, каквото не сте виждали до сега.

Animal Pump  ще Ви достави креатин под формата на разгърната трикомпонентна матрица плюс  специален комплекс от вещества повишаващи образуването на азотния окис в организма Ви; мощен комплекс от вещества повишаващи енергията; комбинация  от антиоксиданти за подсилване  на имунната Ви система. Освен всичко това, Animal Pump  съдържа и специална система за транспортиране на хранителните вещества, която ще придвижи всички тези полезни съставки до вашите мускули, където те ще окажат своето полезно действие.

Ролята на креатина във формулата на Animal Pump  е от голямо значение. Това е така, защото за да можете да тренирате усилено, Вие имате нужда от енергия. Именно  креатинът е горивото, което мускулите Ви  използват, за да могат да синтезират АТФ. Задачата на АТФ е да  оптимизира производителността на мускулите Ви и е от голямо значение за повечето нуждаещи се от енергия процеси в тялото. Креатинът в Animal Pump ще влее в тялото Ви мощ, сила и енергия. Вие ще се чувствате готови да повдигнете планина, а вашите мускули ще са твърди като скала.

Animal Pump  съдържа комплекс от азотоповишаващи вещества. Защо е толкова важен азота? Точно благодарение на азота, Вие ще получите зверско напомпване, достойно за завист. Азота има способността да разширява кръвоносните съдове. Разширените мускулни кръвоносни съдове, осигуряват огромни потоци от кръв и хранителни вещества към мускулите Ви. Колкото повече кислород, кръв и хранителни вещества постъпват в мускулите Ви, толкова повече ще се напомпват те.

Уникалната формула на Animal Pump  съдържа също така, комплекс от мощни антиоксиданти. По време на интензивна тренировка, и при повишаване на азота, в организма Ви се отделят токсини, под формата на свободни радикали. Антиоксидантите ще Ви защитят от тяхното вредно въздействие. Ако ги нямаше тези антиоксиданти, токсините биха разрушили вашите мускули, което би било голямо разочерование за Вас. Но с Animal Pump  няма да има повече разочерования. Вие ще имате най – огромните и мощни мускули, които ще са защитени от катаболните състояния след тренировка.

Начин на употреба: Приемайте по 1 пакет от Animal Pump , 30 минути преди вашата тренировка.
 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър