Цена: 79.00 лв.
Марка: ANIMAL
Код на продукта: Animal Rage 44 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Интензивни и производителни тренировки, преливаща неземна енергия, експлозивни и огромни мускули. Това е основната цел на всеки бодибилдър. Подходящия хранителен режим не е достатъчен. Необходими са упорити и системни тренировки. Всеки от вас знае, че след дълъг и уморителен ден, енергията е напълно изчерпана и това може да провали тренировката. Ами сега? На помощ идва Universal Animal Rage – предтренировъчната формула, която ще влее във вените Ви огнена енергия, за да подпалите фитнес залата. С  Animal Rage,Вие ще сте доминиращите във всяка тренировка.

Animal Rage ще е вашето тайно оръжие – предимството, което ще имате пред всички останали. Този продукт ще Ви даде постоянна и светкавична енергийна подкрепа. Това ще тласне вашите тренировки на светлинни години напред. Вие ще повишите своят умствен фокус, издържливостта и интензивността си. Питате се как работи този уникален продукт? Формулата на Animal Rage, съдържа 4 мощни комплекса, със специално подбрани съставки:  Quick Energy, Susutained Energy, Endurance & Performance, Focus & Intensity.

 Комплексът Quick Energy съдържа съставки като Безводен кофеин, Екстракт от кафе на зърна, Екстракт от зелен чай, Еводиамин и Винпоцетин. Този комплекс ще залее вашето тяло с прилив на енергия. Вие ще го усетите моментално – разтърсващ адреналин, който преминава през тялото Ви и достига до мускулите Ви, като буквално ги взривява. Всяка от съставките в този копплекс е стимулатор на централната нервна система. Това узначава, че Вие ще получите бодрост, повишен тонус и висока издържливост. Освен това някои от съставките са и силни антиоксиданти, които ще Ви предпазят от катаболните  процеси.

Но първоначалното зареждане не е достатъчно. За да имате наистина страхотни резултати, Ви е необходимо нещо, което да поддържа вашата енергия през цялата тренировка. Това нещо в случая е следващия комплекс на Animal Rage - Sustained Energy. Тук действат 4 билкови адаптогенни съставки -  екстракти от Rhodiola rosea, Schizandra berry, Cordyceps sinensis и Panax ginseng. Тези съставки ще  увеличат   тренировъчният Ви капацитет, ще повишат издържливостта Ви, ще намалят  катаболния отговор на организма, ще намаляват умствената Ви умора и ще стимулират имунната Ви система.

Останалите два комплекса на Animal Rage  са  Endurance & Performance и Focus & Intensity. Те ще довършат започнатото от първите два комплекса. Техните съставки ще повишат вашата мускулна издържливост, за да може да извлечете максимума от всяка ваша тренировка. Също така, тези два комплекса ще изострят вашият фокус, за да останете концентрирани и целенасочени. Всичко това, ще напомпа вашите мускули, както никога преди това. Те ще останат огромни и твърди, защото Animal Rage, освен всичко останало, ще ги защити от мускулното разграждане, което настъпва след всяка тренировка. 

Начин на употреба

: Пакет (капсулна форма) – приемете 1 пакет 45 минути преди тренировка. Заради екстремната потентност на продукта не приемайте повече от 1 пакет за 24 часа и по-малко от 6 часа преди лягане вечер.

Прах – за да получите концентриран „удар”, смесете 1 мерителна лъжичка с около 120 ml вода или напитка по избор и изпийте сместа наведнъж 20-30 минути преди интензивна физическа дейност (тренировка). Заради екстремната потентност на продукта не приемайте повече от 1 мерителна лъжичка за 24 часа и по-малко от 6 часа преди лягане вечер. Препоръки за комбиниране с други продукти : Animal Rage може да се приема абсолютно винаги, когато имате нужда от прилив на енергия. За да направите тренировките така, че дрехите да се разкъсват по шевовете от несравнимо напомпване и сила, за да имате екстремен фокус и енергия, комбинирайте с Animal Pump и Animal Pak.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър