Цена: 85.00 лв.
Марка: ANIMAL
Код на продукта: Animal Stak 21 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Всеки бодибилдър, било то начинаещ или ветеран, се стреми и мечтае само за това, да постигне възможно най – голямата  мускулна маса и най – експлозивната мускулна сила. За да постигнете тачи цел Вие приемате различни медикаменти – за  увеличаване на  аминокиселинния прием, за стимулиране на  синтеза на протеини  и за  намаляване на неговото разпадане. Когато искате всичко това, обединено заедно, най – добре вземетеUniversal  Animal Stak – той ще  Ви осигури уникални анаболни предимства, които ще Ви вкарат в редиците на първенците.

С Animal Stak Вие ще постигнете  максимален мускулен растеж , тъй като този продукт работи за  оптимизира нивото на тестостерона и  растежния хормон, необходими  за увеличаване на мощта и тренировъчните постижения. Когато избирате подобен продукт обаче, Вие трябва да обърнете внимание на някои неща – този продукт трябва да повиши тестостерона Ви по естествен начин и в безопасни граници, защото излизайки от тези граници, завишеният тестостерон представлява заплаха за здравето Ви; този продукт трябва да свежда до минимум превръщането на анаболните хормони в естроген и ДХТ; и не на последно място, този продукт трябва да оситурява високи нива точно на свободния тестостерон, защото само свободния тестостерон ще Ви донесе победата.

Питате се дали  Animal Stak отговяря на тези условия? Разбира се – отговаря на всичките условия. Това е възможно, благодарение на уникалната формула на този суплемент, която съдържа 25 мощни, естествени съставки, които ще отключат вашият потенциал на пълни обороти. Animal stak е уникален продукт, който  съдържа най-мощния и най- висококачествен прохормонен комплекс. Този комплекс лесно се превръща в тестостерон и  нортестостерон (нандролон), за максимален анаболен ефект. Освен този  комплекс, Animal Stak  е обогатен и с   5 стимулатора на хормона на растежа. Тоест,  Animal stak също може да се ползваи  като GH-стимулатор, който ще  увеличи  протеиновия синтез, ще Ви предпази от катаболизъм  и ще стимулира  растеж на нови клетки. Със сигурност, няма да намерите  друг суплемент, който да Ви осигурява  2 в 1 – растеж на  тестостерона  и на хормона на растежа.

Animal stak е мощен суплемент, за максимален мускулен  силов растеж и най – високо  качество на тренировката. Тъй като това е уникален продукт, той съдържа  силни съставки, които ще  елиминират всички потенциални  странични ефекти -  дехидротестостеронни блокери, естрогенни блокери (антиароматизатори), съставки в помощ на черния дроб и ключови витамини и минерали. 

Начин на употреба: Вземайте по 1 пакет веднъж дневно в продължение на 3 седмици (21 дни). В тренировъчни дни го взимайте 45 минути преди тренировка. В нетренировъчни дни го приемате между две от храненията. Заради мощното естество на Animal stak на З седмици "със" си осигурете 1 седмица "без" прием.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър