Цена: 149.00 лв.
Марка: ANIMAL
Код на продукта: Animal Test 21 пакета
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Universal Animal Test е най – мощната добавка за стимулиране на тестостерона, която ще Ви осигури експлозивна мускулна мощ и перфектна масивна мускулна маса. Този суплемент използва подбрани, доказано ефективни съставки, комбинирани в специални комплекси, които по естествен начин ще стимулират производството на тестостерон в тялото Ви, което ще отключи свръх – мощтни анаболни процеси. Така Вие ще постигнете зашеметяващи резултати и най – здравите и обемни мускули.

Pro-андрогенният комплекс е  предназначен, за да  подпомагане естественото повишаване на свободния  тестостерон, който ще Ви даде експлодиращо  увеличаване на силата и мускулния размер. Също така, този комплекс ще поддържа нормално и здравословно ниво на естрогена, като за тази цел включва  анти-естрогенни  антиоксиданти, като Транс Резвератрол с 3,5,7-Трихидрокси-4-метоксифлавон (Хисперитин) и Agaricus Bisporus . Тези съставки ще предотвратят повишаването на естрогена,  предизвикано  от прекомерното производство на тестостерон. Всеки бодибилдър знае, колко вреден е излишния естроген, за силата, издържливостта и мускулния обем.

Animal Test съдържа също така екстракт от Йохимбе. Този екстракт ще улесни и ускори  премахването на  мастните  киселини от мастните депа чрез увеличаване на норадреналина (норепинефрин) . Това ще Ви даде  прилив от енергия, която Ви е жизненоважно необходима, за всяка интензивна тренировка. Екстрактът от Йохимбе, напълно ще преобрази вашата физика, и ще Ви направи по – издържливи. Всичко това, го прави идеална съставка за изграждане на чиста мускулна маса. И не на последно място, екстрактът от Йохимбе ще се погрижи за вашето либидо, като по този начин ще спомогне за вашето самочувствие като мъже.

 Една от най – мощните съставки на  Animal Test, е може би  Arachidonic Acid (AA) (Aрахидонова киселина). Арахидонова киселина ще Ви предостави редица ползи, като най – важната е подобряването на чувствителността на андроген рецепторите. Казано по – просто, Арахидоновата киселина е силен андрогенен рецептор. Колкото повече от нея имате във вашата мускулна тъкан, толкова повече свободен тестостерон ще се отделя. По този начин, Вие ще изградите взривоопасна мускулна маса, която ще остане непокътната и след края на вашата тренировка.

Начин на употреба : Приемайте по един пакет  от Animal Test , всеки ден в продължение на 21 дни. В тренировъчни дни, приемайте пака с предтренировъчното хранене.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър