Цена: 42.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW320
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Beta Carotene е хранителна добавка, която Ви осигурява един от най – мощните антиоксиданти, а именно Бета Каротин. Той представлява пряк предшественик на витамин А, който е широко известен и използван, заради своето полезно действие върху организма. Beta Carotene е суплемент, съдържащ Бета Каротин, благодарение на който ще подсили имунната Ви система, ще се погрижи за вашето зрение и за здравето на костите, зъбите и отделителната Ви система.

Бета Каротинът, притежава силно антиоксидантно действие, благодарение на което  той предпазва клетките от увреждания като неутрализира пагубното въздействие на свободните радикали. Ето защо, Бета Каротинът е важен за здравето , както на   вътрешните тъкани и кожата, но също така и на  и на лигавиците, които заемат една голяма част от човешкото тяло. Това е причина, да са  подложени на вредно въздействие, от страна на различни вещества, което се предотвратява чрез Бета Каротина. Също така, Бета Каротина взема активно участие в  синтеза на белтъци и антитела в нашето тяло, наречени  имуноглобулини. Освен това, той поддържа и стимулира  растежа и развитието на костите, защитава лигавицата на устната кухина, носа, гърлото, дихателните пътища и белите дробове.

Бета каротинът е необходим фактор за поддържане на здравето и красотата на кожата Една от най – важните задачи на  Бета Каротина  е да  обезвреди така наречените свободни радикали, които възникват под влияние на различни причини, каквато са и слънчевите лъчи. Така, Бета Каротина предпазва от увреждане вашата кожа, което може да се получи поради прекомерно излагане на слънце, без необходимата  защита. Следователно, Бета Каротина  е необходим защитен фактор, срещу вредните ултравиолетови слънчеви лъчи.

Необходимо е да се отбележи, че Бета Каротина има много важно значение за предпазването и превенцията на различни ракови заболявания. Неговото предпазващо действие се базира на уникалната му способност  да трансформира канцерогенните вещества,  в безопасни съставки. Бета-каротинът, също така засилва функциите  на имунната система. Той има свойството, не само да  защитава от  тумори, но и от атеросклероза, инфаркт на миокарда и инсулти. Бета каротина се използва и за лечение на  емфизем и хиперфункция на щитовидната жлеза.

Начин на употреба:  Приемайте па е дна доза от продукта, сутрин с храната.

  
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 90  
Бетa-Каротен (as pro-Vitamin A 15 mg) 25000 МЕ 500%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър