Цена: 43.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT277
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 кг.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech 100% Creatine  Monohydrate е креатинов продукт, предназначен за всеки, желаещ да изведе своята тренировка на по – високо ниво. Creatine Monohydrate помага за увеличаване на чистата мускулна маса, за подобряване производителността на тренировката, за увеличаване на силата и издържливостта.

Creatine Monohydrate дължи своите ценни качества на активната си съставка – креатин. Креатинът е една от най-известните и ефективни добавки в силовите спортове. Той ще Ви предостави много плюсове, най вече ако сте активно спортуващи .

Неслучайно е наричан ‘’повелителят на експлозивната сила.’’Това е така, защото неговата главна роля е да снабдява клетките с енергия. По време на интензивно физическо натоварване, креатинът е горивото, което мускулите Ви използват, за да синтезират АТФ.

Именно АТФ оптимизира производителността на мускулите и е изключително важен за повечето нуждаещи се от енергия процеси в тялото. Допълнителният прием на креатин, чрез Creatine Monohydrate, ще подобри значително максималната Ви сила и издържливост, и ще повиши производителността на тренировката Ви. В резултат на това ще се стимулира изграждането на мускулна маса.

Освен това креатина ще  подобри концентрацията и умствената Ви дейност, и ще стимулира синтеза на протеини. Не на последно място, креатинът ще неутрализира образуването на млечна киселина по време на тренировка, като по този начин ще Ви предпази от неприятната мускулна болка.

Благодарение на  Creatine MonohydrateВие ще постигнете увеличаване на мускулната маса в дългосрочен план. Creatine Monohydrate  ще Ви помогне да увеличите издържливостта и силата си, като по този начин максимално ще подобрите ефективността на своите тренировки. Това води до увеличаване на чистата мускулна маса и мускулния  обем.

Начин на употреба: Приемат се по 5 грама преди и след тренировка, разтворени във вода, или любимата Ви напитка.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър