Цена: 33.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT279
Наличност: В наличност
Разфасовка: 240 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech 100% L-Glutamine е предпочитана добавка, особено сред бодибилдърите. Този продукт е от групата на аминокиселините, и дължи своето въздействие на своята активна съставка- Г лутаминът. L-Glutamine е е подходящ за хората, подложени на интензивно физическо натоварване, особено за спортисти, както и за възстановяване след продължителни натоварвания.

L Glutamine помага на вашето тяло, да се възстанови след интензивна тренировка. Освен това, L Glutamine  намалява напрежението и болката в мускулите. Също така  стимулира вашата имунна система, повишава протеиновия синтез и задържането на азот в организма.

Глутаминът, неслучайно се нарича ‘’кралят на аминокиселините ‘’. Това е така, защото той е най – разпространената аминокиселина в тялото. Глутаминът е основният преносител на водород за мускулните клетки. Глутаминът е аминокиселината, която се съдържа в най-големи количества в скелетните мускули и която се изхвърля  по време на усилени физически натоварвания. Изследванията показват,  че след тежка тренировка нивото на глутамин в тялото спада до 50%. Ето защо е необходим допълнителният прием на глутамин чрез L Glutamine  -  той спомага и за възстановяването на мускулния гликоген (като се превръща лесно в глюкоза, без да се повишава нивото на кръвната захар и на инсулина), стимулира  синтезата на белтъчини и увеличава нивата на някои важни хормони, засилващи мускулния растеж .

Глутаминът съставлява повече от половината от съдържанието на аминокиселини в мускула. Тъй като мускулът  изгаря аминокиселините си, нивото на глутамина спада след тренировка. Когато изгуби глутамина си, мускулната клетка губи вода и бързо се дехидратира. Това води до катаболно състояние на мускула, което е крайно неприятно за всеки бодибилдър.

Ето защо е необходим приемът на L Glutamine. Той ще Ви помогне за ефективното възстановяване на мускулатурата след интензивна тренировка, като заедно с това ще предотврати катаболните състояния на мускула. Заедно с изграждането на мускулатурата L Glutamine ще подсили имунната Ви система, благодарение на което Вие ще постигате лесно вашите цели.

Употреба: 5 гр. преди, след тренировка и преди сън

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър