Цена: 24.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT283
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

За да можете да трупате мускулна маса, да повишите издръжливостта си и да имате много повече енергия в мускулите си, се доверете на Biotech AKG-1000. Това е хранителна добавка от групата  на напомпващите-азотни продукти.  

AKG-1000  помага за разширяването на кръвоносните съдове и по този начин кръвта, която навлиза в мускулите е много повече. Ефектът на  AKG-1000 е мигновен и спомага за по-дългото поддържане на този вид. AKG-1000 е разработен на основата на аминокиселината L-аргинин, която е свързана с алфа кето глутарат.

 Аргининът е аминокиселина, която е изключително популярна сред бодибилдърите. Това е така по няколко причини. Аргинина съдейства за разширяването на кръвоносните съдове, като по този начин повишава притока на кръв към мускулите. Освен това, Аргининът засилва имунната система, което позволява на спортистите да тренират по-здраво и да избягват неприятните последици от претренирането.  Друга причина за неговата популярност е, че аргинина е предшественик на азотния оксид.

В организмът аргининът лесно се преобразува в азотен окис, който регулира хипертрофията, подобрява мускулната сила и дори съдейства за намаляването на излишните телесни мазнини. Най важния ефект на азотния оксид е неговата способност   да разширява кръвоносните съдове. Това засилва кръвния поток към мускулите и предизвиква по-голямо напомпване. Също така,благодарение на това свойство на азотния оксид, до мускулите достига повече кислород,хранителни вещества и анаболни хормони. Аргининът повишава нивото на растежния хормон, което утвърждава ролята му на суплемент, който е от изключително значение за всеки бодибилдър.

Изброените важни свойства, правят изключително  необходимо, ползването на AKG-1000 , като  азотна  и напомпваща добавка. Когато една мускулна тъкан е добре кръвоснабдена, тя подлежи на по – ефективно  оформяне, поради по- голямото количество хранителни вещества и  микроелементи, които биват осигурявани. Освен това, благодарение на AKG-1000 ,  мускулините тъкани получават голям прилив на енергия и допълнителна издръжливост, за постигане на зашеметяващи резултати във фитнес залата.

Употреба:1-2 таблетки преди физическо натоварване

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър