Цена: 50.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT422
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Biotech Amino Ampule Nitron са течни аминокиселини с приятен лимонов вкус и допълнително обогатени с витамини, за още по – полезно действие. Благодарение на тази неуспоримо важна добавка, Вие ще поддържате положителен азотен баланс, ще увеличите мускулната издържливост по време на тренировка и ще натрупате най – чистата мускулна маса. И не само това! Amino Ampule Nitron   e в течен вариант, което гарантира светкавична абсорбация и незабавен антикатаболен ефект.

Amino Ampule Nitron включва изключително важните ВСАА-аминокиселини с разклонена верига. Освен това продуктът включва във формулата си витамините С и Е и витамини от В комплекса. ВСАА ще Ви помогнат да натрупате мускулна маса, и същевременно ще защитят мускулите ви от катаболните процеси.

Защо аминокиселините са толкова важни?

Най – вече, защото те изграждат протеините във вашето тяло, които всъщност захранват мускулите Ви. Неактивните хора, имат в тялото си достатъчно аминокиселини, за да живеят нормално. Но активно трениращите и бодибилдърите, каквито сте може би Вие, имат нужда от допълнителен прием на аминокиселини. Amino Ampule Nitron ще Ви ги достави, а като резултат от това, протеините ще се усвояват ефективно от вашите мускули, ще увеличите силата и издържливостта си, както и спортните си постижения.

Не на последно място, чрез Amino Ampule Nitron, вие ще поддържате положителен азотен баланс, а както може би знаете азотът също взима активно участие в изграждането на мускулите.

Amino Ampule Nitron е обогатен със някои витамини. Благодарение на тях, талото Ви пълноценно ще усвои всички полезни съставки. Заедно с това, те ще стимулират вашите съпротивителни сили. Така Amino Ampule Nitron, ще Ви защити от вредното въздействие на свободните радикали, които са остатъчен продукт от различни процеси, включително от вашите интензивни тренировки.

Amino Ampule Nitron е подходящ за всички интензивно трениращи хора. Този продукт ще Ви осигури аминокиселините, които са жизнено необходими за растежа на мускулите. Течната формула на Amino Ampule Nitron го прави лесно усвояем, като по този начин ще получите светкавична мускулна сила. Освен това, Amino Ampule Nitron  ще Ви помогне да запазите вече изградените мускули от катаболните процеси след тренировка.

Употреба: 1 ампула преди и след тренировка

Разфасовка: 20 бр. ампули по 25 мл

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър