Цена: 92.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: Biotech Amino Fuel 650 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 650 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech Amino Fuel Вие ще си доставите 100% фармацевтично чиста смес от аминокиселини, получени от ензимно хидролизирани суроватъчен и яйчен протеин. Amino Fuel ще Ви помогне да станете релефни за отрицателен период от време. Благодарение на своите аминокиселини, Amino Fuel ще Ви осигури по – силен мускулен растеж, по – бързо възстановяване след тренировка и повишено топене на мазнини. С   Amino Fuel вие ще натрупате чиста мускулна маса бързо и лесно.

Ако сте бодибилдър или активно спортуващ атлет, сигурно знаете,че аминокиселините са главната основа за натрупване на мускулна маса. Те са основните градивни елементи на белтъчините в човешкото тяло и  играят  изключително важна роля,  за развитието на мускулите. Аминокиселините спомагат за възстановяването на мускулните тъкани и участват също, в растежа и развитието на мускулатурата. Ето защо, техният недостиг въздейства пагубно върху натрупаните мускули. В опитите си да си набавят необходимите, изхабени аминокиселини, мускулите се самоизяждат.

Amino Fuel ще запълни липсващите аминокиселинни запаси във вашето тяло. Аминокиселините, които Amino Fuel осигурява, ще усвоят много по – ефективно и по – бързо от мускулите ви, дори в сравнение с един висококачествен протеин. Това ще Ви гарантира светкавичното захранване на вашите мускули, не само с хранителни вещества, а и с енергия. Един допълнителен прилив на енергия, осигурен от Amino Fuel, ще издигне вашата тренировка на по – високо ниво! Ще се повиши вашата издържливост и мощ, а мускулите Ви ще са ефективно защитени от катаболните процеси, след тренировка.

 Друга полза от приема на Amino Fuel за вас, е поддържането на положителен азотен баланс. Азотния оксид разширява мускулните кръвоносни съдове. Така, вашите мускули ще усвояват всички хранителни вещества и ще растат главозамайващо бързо. Amino Fuel ще Ви помогне да подчертаете своите мускули. Как? Аминокиселините в Amino Fuel ще Ви осигурят изгаряне на подкожните мазнини. По този начин Вие ще покажете истинската форма на вашите мускули.

Начин на употреба: Приемат се 4 таблетки преди и след тренировка.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър