Цена: 90.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: Biotech Amino ST 2300 325 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 325 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Аминокиселините са най - важната основа за качване на чиста мускулна маса и са основните градивни елементи на белтъчините в човешкото тяло. Те са от изключително голямо значение, за ефективното и  развитие на мускулите, като също така  спомагат за възстановяването на мускулните тъкани. Ето защо, техният недостиг въздейства пагубно върху натрупаните мускули.  Biotech AMINO ST ви снабдява с гигантска доза аминокиселини с фармацевтична чистота, получени от висококачествен ензимно хидролизиран суроватъчен протеин.

Аминокиселините се асимилират и усвояват по – бързо, дори от суроватъчния протеин. Ето защо, благодарение на своите аминокиселини, AMINO ST ще Ви осигури по – силен мускулен растеж, по – бързо възстановяване след тренировка и повишено топене на мазнини. С  AMINO ST  вие ще натрупате чиста мускулна маса бързо и лесно. Как се постига това? AMINO ST  ще Ви достави всички необходими аминокиселини, за да са максимално захранени вашите мускули.

Кой може да се възползва от AMINO ST ? Неактивните хора, обикновено имат всички необходими аминокиселини, за за живеят нормално. Но въпроса не стои така с трениращите хора. Тези, които имат нужда от енергия и мускулна храна. Ако Вие сте на нисковъглехидратна диета, или се стремите да увеличите теглото си, с цел да качите чиста мускулна маса, то AMINO ST е подходяща добавка за вас. Аминокиселините, които ще си набавите чрез този продукт, ще изградят мускулите Ви и ще ги подчертаят, тъй като аминокиселините съдействат и за изгарянето на мазнини. Също така, ако сте активно трениращ, AMINO ST ще ви даде енергия, която ще повиши вашата издържливост и спортни постижения.

AMINO ST е хранителна добавка, с изключително високо съдържание на така необходимите аминокиселини. Всеки бодибилдър, има нужда от тази страхотна добавка, не само за да изгради чиста мускулна маса, но и да я запази. AMINO ST ще предпази вашите мускули от разграждане и ще спомогне за тяхното бързо възстановяване. Така, Вие ще сте готов за нови спортни подвизи.

Начин на употреба: Приема се  два до пет пъти на ден по следния начин: 2 таблети - до 50kg, 3 таблети - от 50 до 75kg, 4 таблети - от 75 до 100kg, 5 таблети - над 100kg.

 

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър