Цена: 33.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT297
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

По време на интензивни тренировки и системно физическо натоварване, вашите стави и кости са подложени на износване. Намалява и количеството на хрущялната течност, служеща за смазка на ставите. Резултатът е болка, ставни възпаления, артрит. Какво може да направите за вашите стави? Всъщност отговора е много лесен – използвайте Biotech Arthro Guard. Този продукт ще спре болката и възпалението. И не само това! Arthro Guard ще възстанови количеството на хрущялната течност, което ще помогне за цялостното възстановяване на износените Ви стави и кости.

Arthro Guard се грижи за вашите стави и сухожилия, чрез комплекс, включващ  екстракт от зелена мида, акула и пилешки хрущял, глюкозамин, хондроитин  МСМ и минералин комплекс. Глюкозаминът е естествено съединение, което се намира в здравите хрущяли. То играе изключително важна роля при изграждането им, освен това действа като уплътнител на ставните връзки. Глюкозаминът е изграден от глюкоза и от аминокиселината глутамин. С увеличаване на възрастта, особено след 40 годишна възраст, производството на глюкозамин в организма намалява. По тази причина хрущялите губят своята еластичност. Това води до подуване, болка, скованост и се развиват остеоартрози. Глюкозаминът намалява и забавя загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности. По този начин той намалява отока, възпаленията и болката в ставите при остеоартрози.

Хондроитинът е една от най – важните съставки на съединителната тъкан (ставите и сухожилията). Той предотвратява навлизането на хранителни вещества и вода, във възпалените сухожилия и в ставите. От друга страна той пропуска други важни вещества. Това е едно изключително важно свойство на хондроитинът, тъй като по принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване. Благодарение на действието на хондроитина, заздравяването на заболелите стави и сухожилия става много по – бързо. Редица изследвания доказват, че хондроитинът спомага и ускорява зарастването на костите, помага за пълното възстановяване на ставите при заболяване от остеоартрит. Освен това се смята, че хондроитинът намалява риска от атеросклероза и инфаркт.

MSM (метил-сулфонил-метан) е хранителен елемент от сяра, който се намира в много обикновени храни: плодове, зеленчуци, месо, мляко и яйца. MSM спомага за облекчаване на болката и възпалението в ставите и мускулите и може да спомогне за предотвратяването на по-нататъшни наранявания на хрущяла (обвивката на ставите, когато се влошава, ставата се схваща и започва да боли).

Начин на употреба: Приемат се по 3 таблетки на ден преди хранене, с повече течности.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър