Цена: 15.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT318
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 000 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech CarboX е хранителна добавка, която спада към групата на гейнърите. Представлява сложна формула от въглехидрати, които са от важно значение за спортуващите. Защо ли? Въглехидратите са основен енергиен източник за организма. Те доставят енегия от 4 ккал за грам, колкото и белтъчините, но са предпочитаното гориво. В този смисъл достатъчният им прием има „щадящ протеина” ефект, т.е. предотвратяват използването на белтъчините за енергийни нужди. Освен това са отговорни за правилното функциониране на централната нервна система, защото мозъка ги използва като основен енергиен източник.

CarboX има точно такова предназначение – да Ви осигури енергия преди тренировка, за да постигнете добри резултатаи, както и да Ви даде енергия след тренировката, за да може да се възстановите бързо и ефективно. Освен това  ще презареди запасите от гликоген във вашето тяло, и ще увеличи значително производството на инсулин. По този начин   ще предпази мускулите Ви от катаболните процеси, възникващи след интензивна тренировка.

Как работи CarboX?

CarboX ще достави на тялото Ви, 5 форми на бавни, нормални и бързоусвояващи се въглехидрати – декстроза, малтодекстрин, рибоза,фруктоза. Благодарение на съответното им освобождаване,тялото Ви ще е заредено с енергия по време и след тренировка.Също така, CarboX ще внесе в тялото Ви, и бързодействащо, лесносмилаемо Vitargo. Той  представлява  патентован  въглехидрат с висока молекулна маса. Доказано е, че Vitargo  минава през стомаха 80% по-бързо и възстановява  мускулния гликоген 70% по-бързо от  другите въглехидратни формули.

CarboX е ценно допълнение за активно трениращите и за бодибилдърите. Чрез своята въглехидратна матрица, CarboX ще Ви зареди с достатъчно енергия, за да проведете една наистина интензивна тренировка. След нея , ще възвърне запасите от гликоген в тялото Ви, за да може да запазите постигнатата мускулна маса. Благодарение на CarboX Вие ще имате енергия и след тренировката, което ще позволи вашето пълноценно възстановяване.

Начин на употреба: Приема се 50 гр CarboXTM с 300 ml напитка по избор. Преди и по време на тренировка или състезание, приемайте по една доза CarboX.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър