Цена: 33.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT334
Наличност: В наличност
Разфасовка: 210 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech Creatine pH-X е креатинов продукт, предназначен за всеки, желаещ  да натрупа мускулна маса по – бързо, да повиши своята сила и мощ и да изведе тренировката си на по – високо ниво. Независимо дали е мъж или жена, всеки може да се възползва от действието на тази уникална формула. Какво е различното и уникалното във формулата на Creatine PH-X ?

 Креатинът, който  Creatine PH-X използва е буфериран креатин монохидрат. Той е създаден чрез използването на ph модифицирани молекули на креатина, като  при този процес се  постига по-добра устойчивост на съставките към киселината среда в човешкия стомах . Creatine PH-X преминава през храносмилателната система почти непокътнат и чак след това започва да се освобождава. По този начин, неговите активни вещества да попадат директно в мускулната тъкан, като почти 100% от креатина се усвоява напълно от мускулите. Creatine pHX помага за увеличаване на чистата мускулна маса, за подобряване производителността на тренировката, за увеличаване на силата и издържливостта. И не само това! Всички ползи от тази добавка се постигат без задържане на вода и подуване.

Креатинът е една от най-известните и ефективни добавки за качване на мускулната маса сред бодибилдърите.Той предоставя много плюсове, най вече за активно спортуващите . Тъй като Вие сте подложени на интензивно физическо натоварване, вашето тяло изразходва много енергия. Ето защо имате нужда от допълнителен прилив на енергия. Creatine PH-X ще Ви осигури креатин, чиято основна функция е да снабдява клетките с енергия. Така, вашите мускули ще са възстановени и готови за следващата тренировка. Без мускулна умора , без немощ, без мускулни болки и катаболитни мускулни загуби. Такава ще бъде вашата тренировка с приема на Creatine PH-X!

Начин на употреба: Приемат се 2 до 6 капсули на ден. Сутрин  се приемат по две капсули на празен стомах, още две капсули 80 мин преди тренировка и последните две капсули – 20 мин след тренировка.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър