Цена: 28.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT337
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech Creatine Phosphate е креатинов продукт, предназначен за всеки, желаещ да изведе своята тренировка на по – високо ниво.  Всеки активно трениращ,  може да се възползва от мускулонатрупващото действие на креатина, без неприятното задържане на вода. Creatine Phosphate помага за увеличаване на чистата мускулна маса, за подобряване производителността на тренировката, за увеличаване на силата и издържливостта. Creatine Phosphate съдържа фосфатна връзка, която се освобождава по време на АТР-АDP цикъл. По този начин тя помага да конвертирате АDP до АТP. Ето защо, възстановеното АТР осигурява постоянна енергия за мускулните контракции.

Creatine Phospate използва креатин, като своя активна съставка. Благодарение, именно на креатина, Creatine Phospate ще бъде ваш верен съюзник, в процеса на изграждане на мускулна маса. Creatine Phospate ще зареди с енергийно гориво вашите мускули. Как става това? Всъщност, креатинът е горивото, което мускулите използват, за да синтезират АТФ. Именно АТФ оптимизира производителността на мускулите и е изключително важен за повечето нуждаещи се от енергия процеси в тялото - особено, когато тялото е подложено на интензивно физическо натоварване. Creatine Phospate ще Ви осигури по – голяма мускулна издържливост по време на тренировка. Така, Вие можете да направите вашата тренировка по – дълга и ефективна. И не се страхувайте от така характерните мускулни болки след тренировка! Creatine Phospate ще преустанови натрупването на млечна киселина по време на тренировъчния процес, което ще Ви предпази от болката.

Creatine Phospate значително ще увеличи значително вашата мускулна сила и издържливост. Така вашите тренировки ще са по – интензивни и ефективни. С Creatine Phospate ще натрупате мускулна маса без задържане на вода и съпътстващото го подуване.

Начин на употреба: Една доза от продукта се разтваря в чаша вода. В тренировъчен ден се приемат 2 – 4 дози, 30 минути преди тренировка. В нетренировъчен ден се приемат 1 – 2 дози сутрин, преди закуска.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър