Цена: 23.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT381
Наличност: В наличност
Разфасовка: 500 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech L-Carnitine + Chrome concentrate хранителна добавка, спадаща към групата на т. нар. Fat burners, или изгарящи мазнини. По време на вашата  интензивна тренировка , тялото и мускулите Ви  се нуждаят от допълнителна енергия. L-Carnitine + Chrome concentrate ще  помогне  мускулите ви да получават повече енергия, а  вие да изгаряте повече мазнини! Какво може да очаквате от приема на L-Carnitine + Chrome concentrate . Продукта комбинира активното  действието на 2 съставки - L-карнитин и Хром.

В една опаковка от Biotech L-Carnitine + Chrome concentrate 500 ml се съдържа 35 000 мг чист-л-карнитин

 L – карнитинът  е аминокиселина, която човешкото тяло произвежда, от аминокиселината лизин.  Главната роля на L – карнитина, е да пренася мастните киселини през клетъчната мембрана, където те служат като гориво, за енергията нужна на тялото. Мастните киселини трудно преминават през клетъчната мембрана, тъй като тя е непропусклива. Преминаването се осъществява, когато молекулата на мастната киселина се свърже с молекулата на L – карнитина. След като молекулата мазнина бъде изгорена, от нея се получават отпадъчни продукти. L – карнитина се свързва с тях и ги прекарва обратно през клетъчната мембрана. Така тялото Ви изгаря лесно излишните мазнини.Освен за сваляне на килограми, L – карнитинът може да се използва и за усилване на силата. Това е и една от причините L-Carnitine + Chrome concentrate да се смята за енергиен бустер. Вие сваляте килограми, топите мазнини, а заедно с това L-Carnitine + Chrome concentrate Ви дава мощен прилив на енергия.

L-Carnitine + Chrome concentrate също така, е обогатен с хром. Хромът е микроелемент, с изключително важно значение, особено за инсулина. Инсулинът е хормон, регулиращ нивото на кръвната захар, и участващ в метаболизма на мазнините и протеините. Хромът, свързвайки се с инсулина, подпомага транспортирането на глюкозата (кръвната захар) вътре в клетките, където тя бива трансформирана в енергия. По този начин, L-Carnitine + Chrome concentrate засилва ефекта на инсулина в организма, помага за по – добро кръвообращение, поддържа нивото на кръвната захар.Освен това, повишеният прием на хром,чрез L-Carnitine + Chrome concentrate, спомага за редуциране на мастната тъкан и поддържането на мускулната маса.

L-Carnitine + Chrome concentrate  ще Ви даде допълнителен прилив на   енергия, особено по време на интензивна тренировка или физическо натоварване. По този начин, L-Carnitine + Chrome concentrate,  зарежда мускулите ви допълнително с енергия, а вие  изгаряте  ненужните мазнини. L-Carnitine + Chrome concentrate е не само средство за отслабване  и за повишаване на енергийните нива в организма.Той, също така е обогатен с хром, който ще се пребори с глада и също ще Ви помогне да се отървете от излишните килограми.

Начин на употреба: За да приготвите L-Carnitine напитка, разтворете 15 мл течен концентрат (около една лъжица) в 300 мл. вода. 1-2 дози на ден.

Разфасовка: 500 мл

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър