Цена: 34.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT380
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 000 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech Liquid BCAA  е хранителна добавка от групата на аминокиселините. Liquid BCAA  ще Ви достави най – важните за активно трениращите аминокиселини, а именно ВСАА (аминокиселини с разклонена верига), в съотношение 2:1:1. Благодарение на тази неуспоримо важна добавка, Вие ще поддържате положителен азотен баланс, ще увеличите мускулната издържливост по време на тренировка и ще натрупате най – чистата мускулна маса. И не само това! Liquid BCAA  e в течен вариант, което гарантира светкавична абсорбация и незабавен антикатаболен ефект.

Всеки бодибилдър знае, изключително важната роля на ВСАА, за трупането на мускулна маса. ВСАА представлява комбинация от три аминокиселини, с разклонена молекулна структура. Това са аминокиселините левцин, изолевцин и валин. ВСАА действат мускулопредпазващо, без да зависят от нивото на инсулина. От приема на ВСАА, съществуват редица ползи: Подобряват натрупването на мускулна маса и загубата на мазнини; Намаляват мускулната умора и стимулират възстановяването (предпазват мускулните протеини от катаболни процеси), по време и след тренировка; Подобряват концентрацията на ума, по време на продължителна аеробна тренировка; Намаляват общата умора по време на физическо натоварване (това се дължи на способността на ВСАА, да засилват потока на триптофан, към мозъка); Служат като мускулно гориво, при продължително натоварване; Стимулират мускулното възстановяване, след продължителна, изчерпваща гликогена тренировка; Увеличават издържливостта и изгарянето на мазнини.

ВСАА подпомагат изграждането на мускулните клетки. Това постигат, чрез засилване на синтеза на инсулина (най – анаболния хормон),което определя тяхното антикатаболно действие- при интензивно физическо натоварване, те запазват запасите от гликоген и др. важни вещества.

Liquid BCAA    е необходимо допълнение за всеки активно трениращ. Той ще Ви даде всички необходими  аминокиселини, в перфектното съотношение 2:1:1, които вашите мускули се  стремят да възстановят след интензивна тренировка. Това ще Ви предпази от загуба на мускулна маса, ще ускори ефективното възстановяване на вашата мускулатура и ще ви помогне да изградите чиста мускулна маса.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър