Цена: 13.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT401
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech Multimineral Complex  е хранителна добавка, осигуряваща на организма най – важните минерали, жизненоважни за нормалното му функциониране. Този продукт е необходим на всички активно трениращи или извършващи тежка физическа работа, тъй като при изпотяване организма губи голяма част от минералите. Multimineral Complex  ще Ви осигури постоянна минерална подкрепа.

Калцият е елемент, който е изключително важен за човешкото здраве. Той спомага за изграждането на костите, ноктите и косата. Нормализира алкално – киселинното равновесие в организма. Калцият взема участие в процесите на растеж и делене на клетките, във всички тъкани на човешкото тяло. Елементът подпомага нормалното съсирване на кръвта, регулира сърдечния ритъм, участва в провеждането на нервните импулси. Калцият подпомага нормалното функциониране на цялата мускулна система. Освен това той има противовъзпалително и противоалергично действие. Калцият се усвоява трудно от човешкия организъм. По тази причина, състоянията на дефицит на калций са често срещани.

Магнезият е минерал, който е изключително важен, за нормалното функциониране на нервната и сърдечно – съдовата система. Този елемент взима участие в метаболизма на мазнините, въглехидратите и аминокиселините. Жизненоважен е за функциите на нервите и мускулите и за изграждането на костите и зъбите. Магнезият уравновесява и регулира действието на калция. Освен това той участва в производството и складирането на енергия, така необходима  за движението и за целия живот.Магнезият може да се възприеме като антистресов елемент. Това е така, защото той притежава свойството, да регулира реакцията на човешкия организъм ,към  различни стресови ситуации. При недостиг на магнезий се засилват безпокойството, чувствителността и нервността.

Хромът е микроелемент, с изключително важно значение, особено за инсулина. Инсулинът е хормон, регулиращ нивото на кръвната захар, и участващ в метаболизма на мазнините и протеините. Хромът, свързвайки се с инсулина, подпомага транспортирането на глюкозата (кръвната захар) вътре в клетките, където тя бива трансформирана в енергия. Хромът засилва ефекта на инсулина в организма, помага за по – добро кръвообращение, поддържа нивото на кръвната захар.

Желязо – то е от жизненоважно значение за организма и се съдържа във всяка негова клетка. То извършва разпределение на кислород в човешкия организъм, изпълнявайки ролята на ядро, на молекулата на хемоглобина. Освен това желязото участва в производството на енергия.

Multimineral Complex  съдържа и други важни минерали като цинк, йод, селений и др.

Начин на употреба: Приемат се по три таблетки на ден.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър