Цена: 17.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT427
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech One a Day е хранителна добавка, съдържаща важни витамини и хранителни вещества, нужни за здравословния хранителен режим. За нормалното функциониране на човешкия организъм, за поддържане на оптималното здравословно състояние, човек се нуждае от хранителен режим, богат на витамини, минерални и полезни хранителни вещества. В днешното забързано ежедневие, е трудно, дори почти невозможно, тялото да се снабди с всички тези полезни вещества, единствено чрез храната

 One a Day включва всички жизненоважни витамини : Витамин А – известен e, с важното си значение за зрението. Освен, че подпомага зрението, витамин А подсилва и имунната система, насърчава растежа, подобрява функцията на белите кръвни клетки, значително подпомага клетъчния растеж; Витамин Е- работи за премахване на оксидативния стрес. Освен това той поддържа здравето на кожата, като я предпазва от вредните ултравиолетови лъчения;  Витамин С е изключително важен за човешкия организъм. На първо място е известен като силен имуностимулатор, като по този начин прави организма по – устойчив на вируси и инфекции; Витамин D- усвоява се, чрез слънчевите лъчии е изключително важен за нормалното функциониране на човешкия организъм. Витамин D  регулира обмяната на калций и фосфор, процесите на тяхното усвояване и правилно използване, подсилва имунната система, заздравява зъбите костите и мускулите; Витамин В1 – необходим е за функционирането на нервната и мускулната система. Подобрява умствените способности, заради което е известен още като ‘’интелектуалния витамин ‘’; Витамин В2- подпомага синтеза на хемоглобин, метаболизма на белтъците, въглехидратите и мазнините; Витамин В6-главната задача на този витамин е, трансформацията на аминокиселините. Взема участие в изграждането на антителата и червените кръвни телца; Витамин В12- играе важна роля в процеса на синтез на белтъците, в метаболизма на мастните киселини и въглехидратите и при изграждането на еретроцитите. Този витамин подобрява апетита, спомага растежа, увеличава теглото.

Също така  One a Day е обогатен с минерален комплекс: Калций - елемент, който е изключително важен за човешкото здраве. Той спомага за изграждането на костите, ноктите и косата. Калцият взема участие в процесите на растеж и делене на клетките, във всички тъкани на човешкото тяло; Магнезий - минерал, който е изключително важен, за нормалното функциониране на нервната и сърдечно – съдовата система. Този елемент взима участие в метаболизма на мазнините, въглехидратите и аминокиселините. Жизненоважен е за функциите на нервите и мускулите и за изграждането на костите и зъбите; Хром -микроелемент, с изключително важно значение Той се съдържа в малки количества в повечето храни. Нуждата от хром в хранителния режим се увеличава в резултат на редица фактори – физическо натоварване, стрес, консумация на храни с високо съдържание на захар и др.; Желязо – то е от жизненоважно значение за организма и се съдържа във всяка негова клетка. То извършва разпределение на кислород в човешкия организъм, изпълнявайки ролята на ядро, на молекулата на хемоглобина. Освен това желязото участва в производството на енергия.

Начин на употреба: Приема се 1 таблетка от One a Day  на ден.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър