Цена: 32.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT433
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

С  Biotech Protein Fuel  Вие имате уникалния шанс да се възползвате от кристално чист, бързо абсорбиращ се протеинов източник. Течната формула на Protein Fuel,  ще зареди мускулите Ви с протеини ултра бързо- минути след като го изпиете. Така ще натрупате по – бързо  чиста мускулна маса, и то без да добавяте излишни мазнини, тъй като Protein Fuel  е освободен от калории и мазнини. Помислете – 30 грама протеин, без излишни калории, за светкавичен ефект. Всичко това ще Ви даде Protein Fuel.

Protein Fuel e създаден като подходящо допълнение към  тренировъчния процес! По време на интензивна тренировка, вашето тяло е подложено на натоварване и на мускулни разкъсвания. За да се възстановят пълноценно и да нарастнат максимално, мускулите Ви имат нужда от първокачествени протеини.Protein Fuel е отлично средство за снабдяване с нов протеинов запас на вашите  мускули .  Protein Fuel. Има способността за екстремно бързо усвояване.Благодарение на това,  Protein Fuel  освобождава протеините директно в кръвния поток, като осигурява на мускулите Ви бърз растеж.

Както всеки един висококачествен протеин, Protein Fuel  съдържа изключително необходимите ВСАА, като най – открояваща се съставка. Доказано е, че липсата на тези аминокиселини, в комбинация с интензивно физическо натоварване, води до катаболитни състояния на изградените с труд мускули.

Protein Fuel  е необходимо допълнение за всеки активно трениращ. Той ще Ви даде всички необходими протеини и аминокиселини, които вашите мускули се  стремят да възстановят след интензивна тренировка. Това ще Ви предпази от загуба на мускулна маса, ще ускори ефективното възстановяване на вашата мускулатура и ще ви помогне да изградите чиста мускулна маса, без нито грам мазнина.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър