Цена: 25.00 лв.
Марка: Biotech USA
Код на продукта: BT451
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Biotech Tri-Creatine Malate е хранителна добавка, спадаща към групата на креатиновите продукти. Но всъщност, той  е нещо много повече от това. Tri-Creatine Malate е продукт, състоящ се от три молекули креатин, свързани с една молекула ябълчена киселина. Резултатът е високо ефективна форма с отлична разтворимост и без никакви странични ефекти. Tri-Creatine Malate  има много по-добра водна разтворяемост от обикновения креатин монохидрат. Това е много важно, защото елиминира евентуален стомашен дискомфорт и гарантира много по-ефективно въздействие.Вие ще постигнете значително увеличаване на издръжливостта и възстановителната способност,  без да чувствате никакво подуване или задържане на подкожна вода. Tri-Creatine Malate  не може да предизвика задържане на вода, тъй като, за разлика от креатин монохидрата, няма водна молекула в химичната си структура. 

След като приемете Tri-Creatine Malate , той попада  в стомаха.Там съединението три креатин малат се разпада на чист креатин (а не монохидрат) и ябълчена киселина, които изключително бързо се  абсорбират през червата. По време на интензивно физическо натоварване, креатинът е горивото, което мускулите използват, за да синтезират АТФ. Именно АТФ оптимизира производителността на мускулите и е изключително важен за повечето нуждаещи се от енергия процеси в тялото. Допълнителният прием на креатин, чрез Tri-Creatine Malate ,  води до подобряване на максималната сила и издържливост, и повишаване на производителността на тренировката. В резултат на това се стимулира изграждането на мускулна маса. Освен това креатина подобрява концентрацията и умствената дейност и стимулира синтеза на протеини. Не на последно място, креатинът  неутрализира образуването на млечна киселина по време на тренировка, като по този начин предпазва от неприятната мускулна болка.

 Ябълчената киселина, също има много полезни и важни функции. Тя поддържа енергийните нужди на мускулите , като осигурява на тялото повишено производство на АТФ. Освен това, ябълчената киселина действа като катализатор на цикъла на Кребс.Благодарение именно на този цикъл, мазнините и въглехидратите се превръщат в енергия. Не на последно място, ябълчената киселина осигурява изхвърлянето на амоняка от мускулите, тъй като той е остатъчен, вторичен продукт, от процеса на образуването на мускулната енергия.

Начинна употреба: Приема се 1 чаена лъжичка (5 грама ) от Tri-Creatine Malate , 30 минути преди и след тренировка.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър