Подредба:
Покажи:
ММА ръкавици SZ черни
ММА ръкавиците SZ черни са изработени от черна естествена кожа и са високо качество. Тези ММА ръкавици са подходящи, както за професионалисти така и за аматьори.
40.00 лв.
Ръкавици за таекуондо SZ сини
Ръкавиците за таекуондо SZ сини се отличават с високо изключително високо качество. Те са изработени от кожа и плат, а отвътре са с пяна предпазваща ръката и ефективно поемаща шоковете от удари. Пр
40.00 лв.
Ръкавици за таекуондо SZ червени
Ръкавиците за таекуондо SZ червени се отличават с високо изключително високо качество. Те са изработени от кожа и плат, а отвътре са с пяна предпазваща ръката и ефективно поемаща шоковете от удари.
40.00 лв.
ММА ръкавици SZ червени
ММА ръкавиците SZ червени са изработени от черна естествена кожа и са високо качество. Тези ММА ръкавици са подходящи, както за професионалисти така и за аматьори.
45.00 лв.
Ръкавици за ММА Spartan
Ръкавиците за ММА Spartan са изработени от естествена кожа. Вътрешен материал - изработен от вискокачествена синтетика. Пълнеж - висококачествена пяна, която абсорбира удърите и предпазва юмруците.
62.00 лв.
Показани са от 1 до 5 от общо 5 (1 страници)

MMA ръкавици

Онлайн магазин FitnessMall.bg предлага огромен избор от ММА и Граплинг ръкавици от реномирани производители с гарантиран произход и качество.