Цена: 60.00 лв.
Марка: BSN
Код на продукта: BSN Amino X
Наличност: В наличност
Разфасовка: 435 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

BSN Amino X е хранителна добавка, спадаща към групата на аминокиселините. Създадена е в подкрепа на протеиновия синтез, мускулния растеж, възстановяването от физическо натоварване, повишаване на издържливостта. Формулата на Amino X е инстантна, еферисцентна, и включва верижно разклонени аминокиселини (ВСАА ).

ВСАА представлява комбинация от три аминокиселини, с разклонена молекулна структура. Това са аминокиселините левцин, изолевцин и валин. При орален прием, ВСАА достигат до мускулите и органите, чрез кръвта и лимфата. Действат мускулопредпазващо, без да зависят от нивото на инсулина. От приема на ВСАА, съществуват редица ползи: Подобряват натрупването на мускулна маса и загубата на мазнини; Намаляват мускулната умора и стимулират възстановяването (предпазват мускулните протеини от катаболни процеси), по време и след тренировка; Подобряват концентрацията на ума, по време на продължителна аеробна тренировка; Намаляват общата умора по време на физическо натоварване (това се дължи на способността на ВСАА, да засилват потока на триптофан, към мозъка); Служат като мускулно гориво, при продължително натоварване; Стимулират мускулното възстановяване, след продължителна, изчерпваща гликогена тренировка; Увеличават издържливостта и изгарянето на мазнини.

В допълнение към важните ВСАА, формулата на Amino X предоставя незаменими аминокиселини като L – таурин, L – цитрулин, L – аланин. Доказано е, че аминокиселината цитрулин увеличава производството на азотен оксид, таурина стимулира усвояването на хранителните вещества в мускулните клетки, а аминокиселината аланин, подпомага производството на глюкоза, по време на интензивна тренировка.

Всяка доза от Amino X , доставя на тялото 10 mg микронизирани аминокиселини с разклонена верига. Продуктът не съдържа захар и кофеин, което позволява неговия прием по всяко време на денонощието.

Употреба: 1 доза преди или по време на тренировка

Разфасовка: 435 гр / 30 дози

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър