Цена: 105.00 лв.
Марка: BSN
Код на продукта: BSN NO Xplode 3.0
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 000 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Следващата серия продукти NO Xplode на BSN идва да замени оригиналната серия, която въпреки своята популярност дълги години, имаше нужда от ново лице и подобрение на формулата в съответсвие с по-конкурентния и наситен пазар. Новия артикул е с нова подобрена формула, която подобрява значително неговите ефекти по отношение на увеличаване издръжливостта на мускулите и повишаване на масата. Умората която сте усещали преди никога няма да се върне отново, ако решите да заложите на топ продукта на BSN.

NO Xplode 3.0 ще Ви зареди по най-добрия начин за поредната тренировка. Самият вкус на хранителната добавка е едно от нещата, които заслужават да се отбележат като отличителни. Производителите от BSN са наясно че независимо от всички добри качества, която една хранителна добавка притежава, вкуса винаги ще бъде един от определящите фактори затова дали един продукт е добър или не.

 

Съединенията изграждащи NO Xplode 3.0 целят максималното оптимизиране на човешкото тяло и подходящото му настройване за пълноценна тренировка. Взема се основно преди самото фитнес занимание.

Доверете се на качествата на NO Xplode 3.0 и резултатите няма да закъснеят. Чакането за резултати от тренировката е нещо често срещано, но напълно предотвратимо с помощта на NO Xplode. Продукта ще повиши концентрацията ви и ще даде на тялото Ви необходимия тласък да достигне с Вас там където Вие желаете- към перфектното тяло на бодибилдър. 

Употреба: 1 доза 30 минути преди тренировка

Разфасовка: 1000 гр / 50 дози

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър