Цена: 70.00 лв.
Марка: Controlled Labs
Код на продукта: Controlled Labs Green Bulge 150 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 150 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Controlled labs Green Bulge

Green Bulge е считана за спортната хранителна добавка, която е с най-напредналата технология за продукт от този клас. Представлява креатинова матрица, която включва в себе си MCC (магнезиева креатинова хелация) и CEE (креатин етил естер). Така бихте могли да получите синергични ползи. Клиничните изследвания, проведени от експертите на Controlled labs показват, че Green Bulge е в състояние да увеличи значително Вашата сила само в рамките на две седмици.

Тази форма на креатин привлича вода в по-големи количества вътрешно-клетъчно. Така се увеличава клетъчната Ви хидратация и се постига по-добър протеинов синтез и по-пълен обем. CEE в Green Bulge е монохидратен креатин, който е прикрепен към естер. Той от своя страна Ви позволява да получите по-добра абсорбация за Вашето тяло, в сравнение с обща смес на креатин монохидрат. Така благодарение на комбинацията от CEE и MCC Вие бихте могли да постигнете много по-големи резултати.

Изследванията показват, че при 99% от потребителите на Green Bulge ефектите са получени точно по описания начин. Тоест силата им е била увеличена в посочения времеви период. Към уникалната формула на този продукт са добавени и таурин етил естер, както и аргинин етил естер. Така Вие бихте могли да  увеличите размера на Вашия обем и да подобрите азотно-окисните ефекти.

Green Bulge съчетава в себе си най-добрите и най-полезните с научно доказано действие вещества. Този продукт също така включва в себе си и глюкоциамин и бетаин анхидрид. Тези две съставки са считани, че са отлични креатин прекурсори. Учените твърдят, че те се използват в черния Ви дроб, за да се стимулира естественото производство на креатин.

Освен това в Green Bulge има добавени още две вещества. Това са 4-hydroxyisoleucine и K-Rala. Те са определени като ефективни бойци с вредата, причинена от свободните радикали във Вашето тяло. Също така те биха могли да подобрят инсулиновата Ви функция.

Така благодарение на активните си съставки Green Bulge е в състояние да Ви предложи:

  • Подобрена сила и издръжливост
  • По-добро представяне по време на тренировка
  • Бързо мускулно възстановяване след интензивни упражнения
  • Формула, изцяло свободна от наличие на кофеин и друг вид стимуланти
  • Удобни за прием капсули

Препоръчителният прием на Green Bulge  е 5 капсули 45 до 60 минути преди да започнете тренировка. Също така можете да употребявате този продукт и в дните, когато не тренирате. В случай на съмнения относно приема, е строго препоръчително да се консултирате с Вашия лекар. 

Разфасовка: 150 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър