Цена: 75.00 лв.
Марка: Controlled Labs
Код на продукта: Controlled Labs White Blood
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Controlled labs White blood 90 caps

White blood е продукт, който може да Ви бъде от изключително голяма полза при тренировка. Желаете ли да постигнете един наистина невероятен напомпващ ефект? Тогава White blood е спортната хранителна добавка, която търсите. Това е една уникална формула, която е в състояние да стимулира азотния обем на Вашето тяло. Също така тя има възможност да играе роля на транспортер. Съдържа в себе си етил естерни форми на аргинин и орнитин.

Аргинин етил естер е нов вид аргинин, който се свързва с естерна група. Поради тази причина аминокиселината драстично би могла да увеличи своята ефективност и полезно действие над Вашето тяло. Така тя би трябвало да навлезе непокътната във Вашето кръвообръщение и да позволи на White blood да спомогне за напомпването на Вашите мускули и същевременно да им осигури необходимите количества нутриенти и кислород.

Орнитин етил естер от своя страна е също с подсилена ефективност, благодарение на естерната група, с която е свързан. Изследванията, проведени от екипа експерти на Controlled labs показват, че благодарение на тази съставка White blood би могъл да повиши протеиновия синтез във Вашите мускули и да увеличи ефективността на протеинов прием. Счита се, че този продукт следва да стимулира отделянето на растежен хормон и това да доведе до една увеличена мускулна маса.

Освен двете основни съставки в White blood има и таурин. Така с добавянето му тази спортна хранителна добавка е в състояние да подобри Вашето настроение и да Ви направи по-бодри. Освен това тестовете от действието ѝ показват, че при определени обстоятелства тя може да стимулира функционирането на нервната Ви система, както и да засили паметта Ви. Също така White blood има възможност да увеличи желанието Ви за тренировка и всичко това, благодарение на таурина в него.

Този уникален продукт съдържа и голямо наличие на важни антиоксиданти. Това са K-R-ALA, Коензим Q10, Лутеин, Фолиева киселина, Селен, Зеаксантин, Криптоксантин и на последно място Алфа-каротен. Благодарение на тях  White blood има огромна възможност да намали вредата от свободните радикали във Вашето тяло и същевременно да ги неутрализира.

Сами виждате колко мощен е този уникален продукт. За да имате възможност да постигнете големи резултати с него е важно да спазвате препоръките на Controlled labs за прием. Желателно е да взимате 3 капсули от White blood от 30 до 45 минути преди старта на Вашата тренировка. 

Разфасовка: 90 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър