Цена: 80.00 лв.
Марка: Controlled Labs
Код на продукта: Controlled Labs White Flood 305 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 216 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Controlled labs White Flood

White Flood е спортната хранителна добавка, чиято уникална формула следва да Ви позволи да хидратирате Вашия организъм. Това е смесица от цитрулин, карнитин и орнитин. Благодарение на тях White Flood може да подсили естествения Ви анаболен ефект, както и да повиши Вашата сила. Всичко това само за няколко седмици. Сами разбирате, че това е един мощен продукт, който би могъл да Ви е от изключително голяма полза.

White Flood освен посочените вече съставки съдържа и:

·      Бета-аланин – тази мощна аминокиселина следва да подпомогне Вашето аеробно състояние

·      Тирозин и кофеин – благодарение на тях White Flood получава синергичен ефект и така може да увеличи Вашата издръжливост и концентрация.

·      Корени от цвекло – чрез тях White Flood се очаква да доставя на тялото Ви естествени нитрати, чиято роля се състои в производство на азотен оксид. Също така с наличието им, този продукт става богат на витамин C и допълнително се подсилва възможността му да Ви направи по-издръжливи.

·      Гама-аминомаслена киселина – това е едно традиционно ергогенно средство. Благодарение на тази съставка White Flood е в състояние да увеличи чувството Ви за концентрираност, спокойствие и прилив на енергия.

·      Глюкоронолактон – има възможност да се бори с умората и  да повиши концентрацията Ви

·      Октакосанол – чрез него White Flood придобива ергогенни свойства, в частност възможност да съхрани запасите на мускулен гликоген и да повиши мускулната Ви окислителна способност.

·      Калиев глюконат в комбинация с природни елементи с ергогенно действие – благодарение на тези съставки White Flood следва да повлияе благотворно над Вашата кръвна циркулация и да достави повече хранителни вещества за Вашите клетки. Също така наличието им в този продукт го правят способен да задържи концентрацията и притока на кислород, както и да Ви помогне да подобрите Вашите спортни постижения.

·      Естествени антиоксиданти – чрез тях White Flood получава възможност да се бори със свободните радикали във Вашето тяло.

 

Не чакайте повече. Идеалното средство за мощна хидратация е пред Вас. Просто трябва да го изберете и White Flood може да бъде Вашият стабилен помощник в битката за повече здраве, сила и красота. 

Начин на прием: 2 мерителни лъжички разбити в 470-590 мл. вода, 45мин. преди тренировка.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър