Подредба:
Покажи:
Dedicated Fusion Pro 2270 гр
  Dedicated  Fusion Pro е протеинова матрица от най – високо качество. Тя ще Ви достави 24 грама първокласен суроватъчен протеин хидролизат  във всяка доза, включващ бързо и бавно усвояеми протеини, които ще Ви предост
122.00 лв.
Dedicated Nutrition

 

Dedicated nutrition

Качествените тренировки изискват не само добра програма и добавки. За ефективността от тях не са достатъчни само стабилните хранителни режими и правилно подбраните упражнения. Това, което е най-важно за една тренировка е отдадеността към нея. Колкото по-голяма е тя, толкова по-големи резултати ще постигате. Поради тази причина съществува една марка спортни добавки, чиито професионалисти прекрасно знаят важността на отдадеността. Това е Dedicated nutrition.

Всички, които работят в тази компания са отдадени на това което правят. Те се определят с тази дума. Dedicated nutrition имат една-единствена цел и тя е много проста: да подсигурят на своите потребители най-добрите и най-силните спортни добавки, които има на тази планета. С това се слага точка на въпроса! Тази цел се преследва всеки ден и всеки час.

Това, което Dedicated nutrition няма да поискат от Вас е да бъдете обсебени от тренировъчния Ви режим. За професионалистите от тази компания „обсебен” е дума, която е измислена от мързеливите хора, за да опишат думата „отдаденост”. Поради тази причина Dedicated nutrition чисто и просто желаят Вие да получите тези добавки, с които Вашата отдаденост към Вашата лична тренировка да бъде подкрепена и така да получите най-ефективните резултати от нея.

Всеки продукт, който компанията създава, всяка съставка и всяка дозировка си имат своя конкретна цел. Ако нещо е част от формулата на добавка на Dedicated nutrition, то си има ясна причина за това. Екипът на тази компания са атлети като Вас. Те не обичат да използват продукти, които имат отвратителен вкус. Ето защо всеки артикул на Dedicated nutrition е невероятно вкусен. Ако не вярвате на дадената им дума за това, отидете до най-близкия представител на компанията и поискайте безплатна мостра. Опитайте я и ще останете възхитени!

След всичко казано дотук се поражда един въпрос, който екипът на Dedicated nutrition желае да Ви зададе. Той е: „Колко отдадени сте Вие?” Всеки продукт на компанията е сравнен с подобен на конкуренцията. Затова Dedicated nutrition Ви съветват да четете внимателно всеки етикет и така да получите знания за това, което приемате. Според компанията, трениращата личност със знания е отдадена тренираща личност. Не само, че продуктите на Dedicated nutrition са по-вкусни, но те са и с по-голяма дозировка. Това се дължи на отдадеността на тези експерти към спорта и здравословния начин на живот. Желанието на Dedicated nutrition е да Ви предоставят най-добрите и най-силните спортни добавки в света, без нужда от патенти и прикриване на „евтини” формули. Чисто и просто ефективни резултати, без излишни глупости. Екипът на Dedicated nutrition желаят да Ви уверят, че те не са странни или мутирали. Те просто са истински отдадени!

 

 

Показани са от 1 до 1 от общо 1 (1 страници)