Подредба:
Покажи:
Тренировъчна торба SZ 8 кг
Тренировъчната торбаSZ 8 кг е изработена от здрав винил и пълен с пясък. Подходяща е за огромен набор от упражнения за всеки мускул. Лесна е за употреба и в домашни условия.
40.00 лв.
Тренировъчна торба SZ 12 кг
Тренировъчната торба SZ 12 кг е изработена от здрав винил и пълен с пясък. Подходяща е за огромен набор от упражнения за всеки мускул. Лесна е за употреба и в домашни условия.
60.00 лв.
Тренировъчна торба SZ 16 кг
Тренировъчната торба SZ 16 кг е изработена от здрав винил и пълен с пясък. Подходяща е за огромен набор от упражнения за всеки мускул. Лесна е за употреба и в домашни условия.
80.00 лв.
Тренировъчна торба SZ 20 кг
Тренировъчната торба SZ 20 кг е изработена от здрав винил и пълен с пясък. Подходяща е за огромен набор от упражнения за всеки мускул. Лесна е за употреба и в домашни условия.
85.00 лв.
Тренировъчна торба професионална 10 кг SZ
Професионална тренировъчна торба Представяме Ви новият хит сред торбите за тренировка или както ги наричаме в нашите географски ширини - "българска торба". Това е професионална тренир
95.00 лв.
Тренировъчна торба професионална 15 кг SZ
Представяме Ви новият хит сред торбите за тренировка или както ги наричаме в нашите географски ширини - "българска торба". Това е професионална тренировъчна торба на марката SZ. Характери
115.00 лв.
Тренировъчна торба професионална 20 кг SZ
Представяме Ви новият хит сред торбите за тренировка или както ги наричаме в нашите географски ширини - "българска торба". Това е професионална тренировъчна торба на марката SZ. Характеризира се с зд
140.00 лв.
Показани са от 1 до 7 от общо 7 (1 страници)

Чувал за трениране

Чувал за трениране е отлично средство за бърза подготовка за тренировка или контрол на теглото. Той ще Ви бъде полезен по време на упражнения за баланс и упражнения на динамична сила, а с него можете да тренирате почти всички мускулни групи. Чувалът за тренировка е много интересен тренировъчен аксесоар, който набира все по-голяма популярност. Чувалът за трениране е алтернатива на друг популярен уред - торба за тренировка или т.н българска торба. В допълнение, дръжките на чувала позволяват да промените начина на захват и така вариантите за тренировка се умножават. Когато тренирате с фитнес чувала се наблюдава явление, наречено функционален импулс на сила. Това е явление при което, при опит за преодоляване на неравен терен или дадено препятствие, Вие използвате импулсивна сила за да го преодолеете.